2777
2789

طبیعیه

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد البته برو باشگاه کمک میگنه خیلی

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
آره با حرکت و ورزش پریود شروع میشه مخصوصا برای ما که هم پلی کیستیک هستیم و هم کمرمون ضعیفه .ضعف کمر ...

خب پس من از این ب بعد ورزش میکنم 

اما خب خیلیا میگن ورزش کردن میتونه باعث بدتر شدن تنبلی بشه نمیدونم چیکارکنم

من همش میترسم نکنه مشکلی پیش اومده باشه پریود شدم اخه تا امپول نزنم نمیشم اینجور مواقع یعنی واقعا فع ...

آره فعالیت صد در صد و کارهای سنگین هم ۱۵۰ درصد برای من طوریه که همش خونریزی دارم مخصوصا فقط یه مثلا دوغن ۵ کیلویی بلند کنم .پیاده روی منظم اصلا پریودتو هماهنگ می کنه

باشه پس حتما میرم ولی کاش الان نمیشدم مهمون دارم 🥲

ناشکری نکننننن . جسمت حال میاد 

خب پس من از این ب بعد ورزش میکنم اما خب خیلیا میگن ورزش کردن میتونه باعث بدتر شدن تنبلی بشه نمیدونم ...

من مشکلم برعکس شماست مدام پریود میشم .فعالیت داشتم و استرس نداشتن و مخصوصا شکر نخوردن باعث بهبود بسیاری میشه

اتفاقا منم اینطور بودم شما قرص ضد بارداری مصرف میکنید؟

متاسفانه ۲۰ سال خوردم مجبور بودم چون چیزی روم اثر نداشت تا پای مرگ رفتم چون خونریزیم بند نمیومد و لخته های بزرگ داشت