2777
2789

قبلش یه پول بابت اعتبارسنجی میگیره، بعدم یه پول بابت کارمزد و بعدشم وام رو بهت میده و موقع تسویه وام باید با سودش پرداخت کنی

مثلا وام یک میلیونی ۱۸ هزارتومن سودش شد. یا وام دو میلیونی ۳۷ هزارتومن

واسه وام یک میلیونی، ۱۰ هزارتومن واسه اعتبارسنجی کم کرد و ۲۵ هزار تومن هم بابت کارمز خدمات از حساب کم کرد

بسته به مقدار وامی که میگیری کارمزد خدماتش متفاوته

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

البته اینایی که گفتم واسه تسویه یک ماهه هست. اگ  تسویه چهارماهه بزنی سودش فرق میکنه

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبلش یه پول بابت اعتبارسنجی میگیره، بعدم یه پول بابت کارمزد و بعدشم وام رو بهت میده و موقع تسویه وام ...

ممنون ازت عزیزم یه کارمزد بانکی هم نوشته 23درصد اون چیه

ممنون ازت عزیزم یه کارمزد بانکی هم نوشته 23درصد اون چیه

شاید منظورش همون سوده. چون سودش ۲۳ درصده