2777
2789

سلام دوستان . من دو سال و نیمه اقدامم . تخمگ گذاری دارم ‌ لوله هام بازه هورمنهام هم تنظیمه. شوهرمم اوکیه! 

میخوام برم مرکز ناباروری‌ . کجا بهتره به نظرتون؟ با دلیل بگید لطفا. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ... من دکتر فاطمه رزاقی کاشانی رو پیشنهاد می کنم بعد از 4 سال .. پیش ایشون تنها با 4 سری ویزیت باردار شدم 

اینجا می تونید سوالات پزشکی خودتون در هر زمینه ای رو در اسرع وقت دریافت کنید http://www.madarclub.com/fa/apply/asali64 ضمناً با ثبت نام تو این سایت می تونید از جایزه های نفیسی که هر ماهه بین اعضا تقسیم می کنند بهره مند بشین!!!

صارم عالیه،فقط یگبار برو فضا و امکانات و تجهیزاتش رو ببین بعد انتخاب کن چندین نفر از فامیلای ما جواب گرفتن واقعا کادر مجرب داره خودم و خواهرمم اونجا زایمان کردیم

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆
رویان و ابن سینا خوبن. رویان رو توصیه میکنم.چون خودمون اونجا جواب گرفتیم.و محیط و فضاش حس بهتری بهم ...

بیشتر در موردخودت توضیح میدی.  اونجا پیش کی رفتی ؟ چه راهیرو طی کردی؟

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سلام ... من دکتر فاطمه رزاقی کاشانی رو پیشنهاد می کنم بعد از 4 سال .. پیش ایشون تنها با 4 سری ویزیت ...

بیشتر در موردخودت توضیح میدی.  و در مورد دکتر؟ چیکارا کردن؟ چه راهی رو طی کردی؟ چه داروییگرفتی و مشکلت چی بود؟ ببخشید زیاد شد سوالاتم.  مرسی.

صارم عالیه،فقط یگبار برو فضا و امکانات و تجهیزاتش رو ببین بعد انتخاب کن چندین نفر از فامیلای ما جواب ...

بیشتر توضیح میدی؟

بجه ها بیاین بهم کمک کنید لطفا

من نوید رویان وابن سینا رفتم وتوی هرسه جاتحت درمان بودم هرکدومشون مزایا ومعایبی داشتن ،نیومدم جایی رو بهت توصیه کنم ان شاء الله که هرجامیری نتیجه بگیری ولی اومدم بگم که همه تصورمیکنن ناباروریشون بی علته،مثلا خیلی ازدوستان آزمایش شوهرشون عالی بوده ولی بچه دارنمیشدن ظاهراخودشونم مشکلی نداشتن ولی. وقتی میری یکی ازمراکزناباروری تازه بعدازآز اسپرم میفهمن اوضاع اسپرم شوهرشون خیلی بده ،یاخودشون بعدازهیستروسکوپی یالاپاراسکوپی میفهمن کلی مشکل دارن،یابعدازآزمایشای تکمیلی میفهمن مشکل ایمنی یاانعقادی دارن خلاصه هزارتا مشکل هست که درست بررسی نشده،هرچندکه بعضی ازاین مشکلا روبعدازچندبا انتقال منفی بررسی میکنن،ولی شناخته شدن مشکل خیلی کارو راحت میکنه وتکلیفت برای درمان روشن میشه.ان شاء الله زودی نتیجه بگیری

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
من نوید رویان وابن سینا رفتم وتوی هرسه جاتحت درمان بودم هرکدومشون مزایا ومعایبی داشتن ،نیومدم جایی ر ...

ممنونم. خودمم همین فکر رو میکنم. برا همین میخوام برم مرکز ناباروری. بلکه یکی مشکلم رو بفهمه‌ مرسی که جواب دادی. میخوام بدونم کدوم مرکز دقیق تر و کاملتر بررسی میکنه

خواهش میکنم عزیزم،

ولی متاسفانه هیچکدوم ازمراکزتوویزیتای اول همه چی روبررسی نمیکنن،چون هزینه های اینجوربررسیاواقعا بالاس وترجیح میدن حداقل چندماه یا۲تاانتقال باآزمون وخطاپیش برن،البته بررسیای روتین رو انجام میدن مثله آزمایشای CBC,تیروییدوپرولاکتین وعکس رنگی رحم و...،ولی اون مشکلاتی که بالا بهت گفتم اوصولا بعدازشکست مکررتوانتقال یاچندبارسقط بررسی میشه.

خواهش میکنم عزیزم، ولی متاسفانه هیچکدوم ازمراکزتوویزیتای اول همه چی روبررسی نمیکنن،چون هزینه های ای ...

میدونی کدوم مرکز سریعتر این بررسیها رو انجام میده؟ با توجه به اینکه سه تاش رو رفتی؟ نتیجه گرفتی ازشون؟

نه متاسفانه من هنوزنتیجه نگرفتم نه اینکه جاهای بدی باشن نه ،ولی برای من همه مشکلاتم تحت کنترل قرارمیگیره ولی ظاهرابازم مشکلی هست که شناخته نشده وباعث منفی شدن انتقالم میشه ولی به نظرمن هرکدوم ازمراکزکه رفتی اگرآزمایشای روتینتون مشکلی نداشت برو یه دکتردیگه لیست آزمایشای ایمنی وانعقادی رو بهش بده واست بنویسه بعدخودت انجام بده ببرنتیجه روبهشون نشون بده اگرآزمایشت مشکلی داشته باشه اینجوری مجبورمیشن برای درمانش اقدام کنن لیست آزمایشاروهم میتونی بری تاپیک میکرویی های سال۹۴برداری