2777
2789
عنوان

ابن سینا یا صارم برای ناباروری ناشناخته

| مشاهده متن کامل بحث + 9731 بازدید | 61 پست
دختر فروردین درست میگه...ب نظر من بهتره مرکز نری و برو پیش ی دکتر حاذق ناباروری ...من دکتر طرازی بهت ...

ممنونم. لطف کردی

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونوهیستروگرافی و هیستروگرافی یا عکس رنگی رحم یا (HSG) با بی حسی یا بیهوشی ، بدون درد و بدون خونریزی ، با کتتر  مخصوص
در کرج طالقانی ، میانجاده ،  فردیس و  تهران صادقیه .

سونوهیسترو گرافی   توسط متخصص خانم

اکوکاردیوگرافی قلب جنین توسط فوق تخصص قلب و متخصص رادیولوژی فارغ التحصیل امریکا .

آمنیوسنتز

غربالگری اول و دوم

انجام پاپ اسمیر همراه عکس رنگی رحم

09192955748

09123596164  خانم گودرزی کارشناس رادیولوژی مشاوره تخصصی برای هیستروگرافی . داکتوگرافی . هیستروسونوگرافی .

مشاوره تلفنی ، پیامکی و تلگرام

@akserahembidard

http://iumsradiology88.blogfa.com

عکس رنگی رحم
سلام !میشه منم در انتخاب دکتر کمک کنید؟ من بین دکتر سهیلا عارفی در بیمارستان بهمن و مرکز ناباروری اب ...

والا من خودم هی میگم کاش از اول میرفتم مراکز ناباروری. تازه دکتر فهمیده شوهرمواریکوسل داره. اگه ه  اول رفته بودیم این مراکز  این جوری نمیشد. هرچند  که هنوزم همت نکردم برم

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سلام مامان موفق . من ابن سینا انتخاب کردم. ویزیت اول خیلی خوب بود اصلا وقت تلف نکردن خوب توضیح دادن ...

اسمان این ازمایشها رو دادی؟ چطور بود؟

‌مامان موفق! به نظر شما مرکز ناباروری بهتره؟

نظرم رو ۲ تا پست بالاتر گفتم. 

ممنونم عزیزم،ان شاءلله شماهم بادارودرمانی بارداربشی واصلا نیازی به مراحل پیچیده تره درمان نداشته باش ...

سلام عزیزم میشه بگی کدوم مرکز رفتی نتیجه گرفتی تیکرتو دیدم خوشحال شدم 

خداااایا منم زود خاله شم   اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام عزیزم میشه بگی کدوم مرکز رفتی نتیجه گرفتی تیکرتو دیدم خوشحال شدم 

عزیزم نمیدونم کی باشماصحبت کردم ولی من تقریباً ۲ساله درمان نکردم،تیکرم گذاشتم تاان شاء الله خدابرام واقعیش کنه،ان شاء الله معجزه خداشامل حال هردومون بشه وخوشحالیمون ابدی

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
عزیزم نمیدونم کی باشماصحبت کردم ولی من تقریباً ۲ساله درمان نکردم،تیکرم گذاشتم تاان شاء الله خدابرام ...

الهی که دلت شاد بشه عزیزم و دامنت سبز بشه 😍😍❤❤

خداااایا منم زود خاله شم   اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام.عزیزم .شما مرکز ناباروری ابن سینا رفتین؟ من هم باید تصمیم بگیرم.خواستم از شما جویا بشم.ممنون می ...

نه عزیزم نرفتم.