2777
2789
عنوان

ابن سینا یا صارم برای ناباروری ناشناخته

| مشاهده متن کامل بحث + 9731 بازدید | 61 پست

درباره مراکزهم،چون  همشون هرروز دارن شیوه ی جدید درمانی رو وارد سیکل کاریشون میکنن من نمیتونم دربارشون نظربدم چون ۳ساله رویان نرفتم ۴سالم هست نوید نرفتم ولی مثلا زمانی که من انتقال پنجممورویان انجام دادم ومنفی شد بعدش رفتم ابن سینا اونجاوقتی فهمیدن بااین سابقه درمانی برام آزمایشای ایمنی وانعقادی روانجام ندادن خیلی تعجب کردن.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
درباره مراکزهم،چون  همشون هرروز دارن شیوه ی جدید درمانی رو وارد سیکل کاریشون میکنن من نمیتونم د ...

مرسی از توضیحات کاملت. میشه لینکش رو برام بذاری؟ شما انعقادت اینا مشکل داشت؟

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه متاسفانه من هنوزنتیجه نگرفتم نه اینکه جاهای بدی باشن نه ،ولی برای من همه مشکلاتم تحت کنترل قرارمی ...

امیدورام نتیجه بگیری هرچه زودتر

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
بیشتر در موردخودت توضیح میدی.  اونجا پیش کی رفتی ؟ چه راهیرو طی کردی؟

به ما هم میگفتن دلیل ناباروری ناشناخته.چون واریکوسل همسرم رو خفیف تشخیص دادن دکترهای دیگه.ولی تو رویان چکاپ کامل انجام دادن.و به همسرم میشنهاد عمل دادن.و قرار بود بعدش منم برم برای سونو روز سوم پریودی.که ماه بعد عمل همسرم باردار شدم.

اونجا تو ویزیت اول ازمایش خون کامل برای زوج مینویسن.

برای خانم عکس رنگی رحم.که من قبلا انجام داده بودم و جوابشو بردم.

سونو روز سوم پریود.ازمایش هورمونی روز سوم پریود.که اونم من نتیجش بردم قبول کردن.

همون روز از اسپرم از اقا میگیرن و جوابشم همون روز میدن میبره پیش متخصص همونجا.

در واقع شسته رفته پیش میرن و الکی معطلتون نمیکنن.

به ما هم میگفتن دلیل ناباروری ناشناخته.چون واریکوسل همسرم رو خفیف تشخیص دادن دکترهای دیگه.ولی تو روی ...

مرسی. به سلامتی. 

چه جوری باید از ابن سینا وقت بگیرم ؟ یا رویان؟

مرسی از توضیحات کاملت. میشه لینکش رو برام بذاری؟ شما انعقادت اینا مشکل داشت؟

من یه مشکل ایمنی داشتم،

http://www.ninisite.com/discussion/topic/164194/بارداری-با-میکرواینجکشن-icsi-سال-94?page=2132

امیدورام نتیجه بگیری هرچه زودتر

ممنونم عزیزم،ان شاءلله شماهم بادارودرمانی بارداربشی واصلا نیازی به مراحل پیچیده تره درمان نداشته باشی،برای هردوجاهم تلفنشونو ازنت بردارزنگ بزن ونوبت بگیرهرچی آزمایش وعکس وسونو هم داری روزویزیت باخودت ببر.

ممنونم عزیزم،ان شاءلله شماهم بادارودرمانی بارداربشی واصلا نیازی به مراحل پیچیده تره درمان نداشته باش ...

مرسی خیلی لطف کردی

بازم اگه کسی نظری داره بگه لطفا

سلام مامان موفق . من ابن سینا انتخاب کردم. ویزیت اول خیلی خوب بود اصلا وقت تلف نکردن خوب توضیح دادن من رفتم زنان و با شوهرم دوتایی رفتیم مردان. آزمایش شوهرم رو گرفتن گفتن تحرک کمه. از خودم سونو رنگی شهرستان رو قبول کردن.

ایدز و هپاتیت و قند و چربی هم گرفتن مشکلی نبود خدا رو شکر

حالا ویزیت دوم باید برم برای سونوی واژینال و هیستروسکپی بررسی لوله ها و .... تا ببینیم چی می شه. از شوهرم هممی خوان آزمایش DNA اسپرم بگیرن.

فعلا نظری برای اینکه می خوان آی یو آی کنن یا آی وی اف بهم نگفتن

تو هم یکی شو انتخاب کن برو. در یک حد هستن. ابن سینا در حد یک درصد، درصد موفقیت هاش با توجه به مراجعا ...

مرسی که جواب دادی. 

ایشالا امسال جواب میگیریم 

دختر فروردین درست میگه...ب نظر من بهتره مرکز نری و برو پیش ی دکتر حاذق ناباروری ...من دکتر طرازی بهت پیشنهاد میکنم آزمایش ایمنی و انعقادی خیلی مهمه و طرازی برات مینویسه ک انجامش بدی...22315955 شماره مطب...من خودم مشکل ایمنی و انعقادی داشتم