2777
2789

حس میکنم بچه اول فقط شیرینه حس خاصی به بچه دوم و سوم ندارم اصلا برام بی معناست بچه دوم و سوم یا به بعد......درک نمیکنم مادرایی ک دوسه تا بچه دارن واقعا خوبه؟امشب به مامانم گفتم خداکنه این یکی بدنیا بیاد بسلامتی بعدش نازا شم دیگه نمیخوام کلی باهام دعواکردمامانم🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جمله اخرتو منم میگم ولی نه پیش کسی

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

در حد5 دقیقه  ازبجه خوشم میاد.. بچهها دوستداشتنی هستن ولی اصلا در وجودم نمیبینم بچه داری کنم نمیتونم 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

من ازمجردی عاااااشق بچه بودم ولی بقول شما همون یدونه اولی اما ازشانس بد من تواین ۹سال اینقدررررر عذاب کشیدم واسه بچه دارشدن الانم با ای وی اف حامله شدم هرردز ی داستان دارم هرروز این بیمارستان اون بیمارستان اخرش ازهمین یدونه ام بدم اومده پشیمون شدم از بچه دارشدن دعا دعا میکنم این ۵ماهم بگذره خداکنه سالم بدنیابیاد خلاص بشن دیگه کم اوردم.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

مادر بزرگم همیشه بما میگفت اگه هوسه همون یکدونه بسه

ولی خودش ۱۱ تا داشت😂

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.