2777
2789
عنوان

فقط منم که از بچه زیاد خوشم نمیاد یا شماهم

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 45 پست
من ازمجردی عاااااشق بچه بودم ولی بقول شما همون یدونه اولی اما ازشانس بد من تواین ۹سال اینقدررررر عذا ...

عزیزم منم آی وی اف کردم یکشنبه باید آزمایش بدم

دعا کن گرفته باشه

علائم خاصی داشتی؟

من هیچ علامتی ندارم و اینقدر استرس داشتم و چندبار شدیداً ترسیدم همش میگم نگرفته احتمال زیاد 

شما کار خاصی کردید برای گرفتنش؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ما رو نترسونن از تک فرزندی همین ی دونه برام کافیه

حوصله بچه ندارم خدا دخترمو برام نگه داره

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

وقتی بچه اولمو آوردم

گفتم دیگه هرگز نمیارم

اما وقتی بچم سه سال شد

اینقدر گفت تنهام

گفت

گفت گفت

من هرکاری کردم تنها نباشه

پارک انواع کلاس و اسباب بازی و سرگرمی

بازم گفت من خواهر میخوام یکی که همیشه پیشم باشه تنها نباشم

دیدم راست میگه

تنهاست خیلی 

دیگه بچه دوم آوردم

واقعا هم مخالف بودم بچه دوم

[QUOTE=347380524]مادر بزرگم همیشه بما میگفت اگه هوسه همون یکدونه بسه ولی خودش ۱۱ تا داشت😂[/QUOTE

خب قدیما اینترنت و گوشی نبوده عزیزم واسه همین 😂😂

ولی واقعاً قدیمیا چه حوصله ای داشتن همه رو هم پشت سر هم میاوردن یکی از دوستامم 5تا عمه داره 5تا عمو فاصله ها دو سال دوسال 

بعد ماها یکیشم برامون زیاده اگه جای مامانبزرگامون بودیم چه کار میکردیم

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰

[QUOTE=347380524]مادر بزرگم همیشه بما میگفت اگه هوسه همون یکدونه بسه ولی خودش ۱۱ تا داشت😂[/QUOTEخب ...

کلا در قدیم انگار  رسالت آدم ها باروری و انتقال ژن بوده،😅 از طرفی چون کارها زیاد و سنگین بوده چه داخل خونه چه بیرون به بچه به عنوان نیروی کار و کمکی نگاه میکردن 

ولی خدایی خیلی فهمیده بود برخلاف زن های قدیم که زن و‌شوهرای جوون رو وادار به فرزند آوری میکنن همش میگفت زود بچه دار نشید جوونی کنید ، زیاد بچه نیارید همون یکدونه رو خوب و حسابی تربیت کنید ، روحش شاد 🙏🙏

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
ان شالله به سلامتی به دنیا بیاد این روزا فراموش می شه انقدر شیرین زبونی می کنه بچه نعمته عزیزم خدارو ...

ممنون گلم انشائ الله

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
کلا در قدیم انگار رسالت آدم ها باروری و انتقال ژن بوده،😅 از طرفی چون کارها زیاد و سنگین بوده چه دا ...

الهی بگردم شرمنده عزیزم متوجه نشدم فوت شدن خدا رحمتشون کنه روحشون قرین آرامش و شادی 🖤

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰

عزیزم منم آی وی اف کردم یکشنبه باید آزمایش بدمدعا کن گرفته باشهعلائم خاصی داشتی؟من هیچ علامتی ندارم ...

انشائ الله بحق امام حسین مثبت بشه ن گلم فقط تا ده روز حموم نرفتم و تا ۵روز کارنکردم بعد اون نم نم کارای خونه رو سبکارو انجام میدادم.ما کلا خونوادگی سمت مادری هیچ علاعمی تو بارداری نداریم هیچ علاعمی نداشتم الانم ک ۱۵هفته هقتم بازم هیچی ندارم.تنها چیزی ک مهم فقط و فقط نداشتن استرس همین

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
انشائ الله بحق امام حسین مثبت بشه ن گلم فقط تا ده روز حموم نرفتم و تا ۵روز کارنکردم بعد اون نم نم کا ...

ان شاالله 😭😭😭😭

متاسفانه من حموم رو چندبار رفتم ولی با آب ولرم رو به سرد

استرس هم زیااااااد داشتم

کلا آدم استرسی هستم

اگر نگیره میرم پیش روانپزشک بهم آرامبخش بده برای انتقال بعدی

الان که نی نی تو شکمت هست دعات میگیره...لطفا برام خیلی دعا کن

اصلا شرایط روحی خوبی ندارم😭😭😭😭😭😭

ان شاالله 😭😭😭😭متاسفانه من حموم رو چندبار رفتم ولی با آب ولرم رو به سرداسترس هم زیااااااد داشتمکل ...

عب نداره اصن نگران نباش عزیزم انشائ الله بحق ابروی امام زمان حتما مثبته خیالت راحت گلم

الهی بگردم شرمنده عزیزم متوجه نشدم فوت شدن خدا رحمتشون کنه روحشون قرین آرامش و شادی 🖤

پاینده باشی مهربانم 

دشمنت شرمنده باشه حرفی نزدی که

خدا حفظت کنه♥️

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.