2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دبیری زیست قبول شدم

معلم دخترای دبیرستانی بودن اینجوریه که هر چقدرم مهربون باشی بازم باهات نمیسازن اعصاب خیلیییییی قوی میخواد

البته من از دید یه دانش اموز میگم  

تبریک میگم امیدوارم موفق باشی

معلم دخترای دبیرستانی بودن اینجوریه که هر چقدرم مهربون باشی بازم باهات نمیسازن اعصاب خیلیییییی قوی م ...

خودم پرستارم دارم استعفا میدم ولی مامانم میگه پرستاری و ولش نکن

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی
معلم دخترای دبیرستانی بودن اینجوریه که هر چقدرم مهربون باشی بازم باهات نمیسازن اعصاب خیلیییییی قوی م ...

آره میدونی وقتی دخترای همسایمون میبینم دلم نمیخاد معلمشون باشم😂😂

اگه تحمل مسخره شدن هر روز دعوا سر نمره مامان بچه ها و اینا رو داری بیا

میدونی دیگه حوصله شب کاری و توی تموم تعطیلات کار رفتن و ندارم دلم میخاد مث معلمان چهارده روز عیدو خونه باشم ولی واقعا شخصیت آرومی دارم میترسم پس این دخترا برنیام

میدونی دیگه حوصله شب کاری و توی تموم تعطیلات کار رفتن و ندارم دلم میخاد مث معلمان چهارده روز عیدو خو ...

چه مهربون باشی چه سختگیر بچها وقتی خودشونم نمره نیارن از تو طلبکارن

معلم زبان ما خیلی خوش برخورد بود میگفت میخندید ولی خوب بچه ها چون درسشو روست نداشتن از اونم خوششون نمیومد

چه مهربون باشی چه سختگیر بچها وقتی خودشونم نمره نیارن از تو طلبکارنمعلم زبان ما خیلی خوش برخورد بود ...

یه سال میرم اگه دیدم سخته برمیگردم همون پرستاری

خوشبحالت عزیزم مبارکه برو عشق کن معلمی خیلی عالیه .پرستاری فرسودگی وتنش روح وروان میاره

ممنون عزیزم،آرن سیزده ساله پرستارم خسته شدم