2777
2789
عنوان

دبیر بودن سخته عایا

| مشاهده متن کامل بحث + 2155 بازدید | 109 پست
راستشو بگم و باور کنی کتاب هم‌رزمان حسین و وصایای امام و صعود چهل ساله و اسناد بالادستی و فقط خوندم

آفرین عریزم نوش جونت باشه ان شاءالله بری واز درد سر وزحمتای پرستاری خلاص بشی .این همه زحمت کشیدی برو عشق کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مصاحبه دادم ولی شانسم رقیبم استاد دانشگاه بود تک ظرفیتی امیدی ندارم

امیدوار باش❤️دبیری چی آزمون دادی؟اون از استادیش پاشده اومده دبیرشه؟

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی
چرا بهتره؟

معلم بودن با اعصاب و روان آدم کار داره ولی پرستاری کارتون در آرامش بیشتری هست سر کلاس شما نمیتونی یک دقیقه حتی از بچه ها غافل بشی تمام مدتی که سر کلاسی باید فعالیت مغزی و جسمی داشته باشی اون تعطیلات هم اگه نبود معلما همه روانی میشدن 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
آفرین عریزم نوش جونت باشه ان شاءالله بری واز درد سر وزحمتای پرستاری خلاص بشی .این همه زحمت کشیدی برو ...

مرسی عزیزدلم❤️❤️دعا کن قبول شم مصاحبه رو

معلم بودن با اعصاب و روان آدم کار داره ولی پرستاری کارتون در آرامش بیشتری هست سر کلاس شما نمیتونی یک ...

برعکس بیا پرستاری ببین حتی یک دقیقه آرامش ندارن

از زمین وزمان براشون میباره 

مریض همراه 

خود همکارا 

هدنرس 

سوپر 

ریس بیمارستان 

واقعا دارم له میشم‌

معلم بودن با اعصاب و روان آدم کار داره ولی پرستاری کارتون در آرامش بیشتری هست سر کلاس شما نمیتونی یک ...

پرستاریم به خدا بدتره ما میریم نهار بخوریم همراه مریض میاد دنبالمون میگه سرم نمیره🤦🏻شیفتت زیاد حقوق کم انتظارات بالا.....

خودم پرستارم دارم استعفا میدم ولی مامانم میگه پرستاری و ولش نکن

خب باید ببینی‌چی دوس داری من هیچ وقت کادر درمان بودنو با معلمی عوض نمیکنم چتن واقعا با علاقه اومدم این رشته . اگ میتونی با دانس آموز و حقوق کمتر ی کوچولو کنار بیای خیلی ام خوبه تایم آزاد زیاده

خسته و امیدوار

من هنراموزمار۶ بخدا استادی که بهتره تازه ارشد هم داشتند دوتاشون من لیسانسمن فقط کتبی م بیشتر بود

انشالله قبول میشی توکل به خدا

خودم پرستارم دارم استعفا میدم ولی مامانم میگه پرستاری و ولش نکن

واقعا شیفت شب میری و تعطیلی نداری و هنورم شک داری به دبیری؟؟🤔🤔

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما

کلا بنظرم از نظر اخلاقی و ... مسئولیت زیاد داره 

یعنی باید مواظب کوچکککک ترین حرف و رفتارت و هررر چیزی باشی 

چون ممکنه یه حرفت سالهااااا تو دل یه دانش اموز بمونه 

ممکنه یه حرفت زندگیشو عوض کنه 

خیلیا تو رو الگو خودشون قرار میدن و ....

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
دبیری زیست قبول شدم

دبیری ایقد خوبه و ذوق داری ک اصلا باورت نمیشه صب شب بری مدرسه. اولا 24 ساعت در مدرسه ای یعنی میتونی تو سه روز کلاساتو بگیری و 4 روز بیکار باشی. ثانیا چون فاصله سنی کمی داری با بچه ها باهاشون دوس میشی و ایقد دوستت خواهند داشت مخصوصا اگه پایه شون باشی، و اینکه رشته تجربی دنبال درس و دانشگاهن اصلا اذیت نمیکنن. فقط این 4 سال باید خودتو قوی کنی تو تدریس. بقیش معرکه هست