الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
معلم بودن با اعصاب و روان آدم کار داره ولی پرستاری کارتون در آرامش بیشتری هست سر کلاس شما نمیتونی یک دقیقه حتی از بچه ها غافل بشی تمام مدتی که سر کلاسی باید فعالیت مغزی و جسمی داشته باشی اون تعطیلات هم اگه نبود معلما همه روانی میشدن
خودم پرستارم دارم استعفا میدم ولی مامانم میگه پرستاری و ولش نکن
خب باید ببینیچی دوس داری من هیچ وقت کادر درمان بودنو با معلمی عوض نمیکنم چتن واقعا با علاقه اومدم این رشته . اگ میتونی با دانس آموز و حقوق کمتر ی کوچولو کنار بیای خیلی ام خوبه تایم آزاد زیاده
خودم پرستارم دارم استعفا میدم ولی مامانم میگه پرستاری و ولش نکن
واقعا شیفت شب میری و تعطیلی نداری و هنورم شک داری به دبیری؟؟🤔🤔
عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
دبیری ایقد خوبه و ذوق داری ک اصلا باورت نمیشه صب شب بری مدرسه. اولا 24 ساعت در مدرسه ای یعنی میتونی تو سه روز کلاساتو بگیری و 4 روز بیکار باشی. ثانیا چون فاصله سنی کمی داری با بچه ها باهاشون دوس میشی و ایقد دوستت خواهند داشت مخصوصا اگه پایه شون باشی، و اینکه رشته تجربی دنبال درس و دانشگاهن اصلا اذیت نمیکنن. فقط این 4 سال باید خودتو قوی کنی تو تدریس. بقیش معرکه هست