2777
2789
عنوان

خواهرا کمکم کنید خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4244 بازدید | 98 پست

شرایطم خیلی سخت بود

هم باردار بودم هم بچه وابسته باباش

هم اینکه دوتا از خواهرام طلاق گرفته بودن من دیگه شانسی نداشتم ک پا فشاری کنم برای طلاق

الان دیگه بهش فکر نمیکنم، شاید 2ماهی ی بار یادم بیاد. 

تو هم خودتو اذیت نکن همشون همینن

اسی همون پنجشنبه برو برو و ببین

اینجوری از دلت میره

اموالشم چطور به نامت زده؟

در قبال چیزی ؟

اگر نه میتونه بگه هبه بوده و ازت پس بگیره

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی همون پنجشنبه برو برو و ببیناینجوری از دلت میرهاموالشم چطور به نامت زده؟در قبال چیزی ؟اگر نه میتو ...

بله درسته منم اومدم همینو بگم اسی اگه قید کرده باشی مولی دادی ودریافت کردی خوبه اما اگه همینجوری زده به نامت میتونه شکایت کنه وبگه هبه بوده ازت راحت پس بکیره پسر خواهرم دادگاه هستش

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

سلام عزیزم حالت چطوره؟بخدا از وقتی تاپیکتو خوندم انگار ی وزنه صدکیلویی رو قلبمه.چیشد چیکارکردی؟

گفتم که مادون و کم طاقتم😢 دیگه دووم نیاوردم... دیشب گفت چرا چند روزه پیش من نمیخوابی بیا اینجا. گفتم واسه تو مورد زیاد هست. مثل زن دوستت😥 تا شنید رنگش سفید شد و زبونش بند اومد یکهو زد توی سر خودش و گفت آش نخورده و دهن سوخته. من هیچ غلطی نکردم هیچوقت. اون حرفها رو توی جمع مردونه زدم که کم نیارم😢 تا وقتی هوا روشن شد دوتامون گریه میکردیم...آنقدر خودشو زد که خدا می‌دونه😭 قسم خورد هزار بار که فقط خواستم یه زری زده باشم. بخدا اینکاره نیستم. سیزده ساله مگه چیزی دیدی.... نمی‌دونم چیکار کنم😔

بله درسته منم اومدم همینو بگم اسی اگه قید کرده باشی مولی دادی ودریافت کردی خوبه اما اگه همینجوری زده ...

نه از همون اول که خرید به نام من خرید. ما ازین موردها با هم نداریم. همه چیزش دست خودمه. حتی کارتخوانهاش به نام کنه و پولش به حساب من میاد... فقط همین یه دفعه رو نمی‌دونم چرا چنین آتیشی زد...

گفتم که مادون و کم طاقتم😢 دیگه دووم نیاوردم... دیشب گفت چرا چند روزه پیش من نمیخوابی بیا اینجا. گفت ...

حس میکنم راست میگه جدی میگم بخدا.نپرسیدی اون زنو ک زنگ زدی برا پنجشنبه قرار گذاشتی جریانش چی بوده؟

سلام خواهر چه کردی

سلام. میدونی زنایی که پای رفتن ندارن، بیخود میرن کنجکاوی میکنند.. وقتی چیزی فهمیدند و توی شرایط قرار گرفتن دنبال یه چیزی میگردن که نرن... شوهرم خیلی خودشو زد، از من سیلی خورد، چقدر تحقیرش کردم... فقط قسم میخورد که الکی توی جمع حرف بیخود زده که کم نیاره. می‌گفت مگه این سیزده سال چیزی دیدی اگه کاره ای بودم بالاخره یه جا معلوم میشد... دست و پامو میبوسه میگه دوربین بذار محل کارم هرکاری کنم کنترل کن من اهلش نیستم.‌.. منم همینا رو کردم بهونه موندن😢

سلام اسیخوبی؟از همسرت مطمئن شدی که دروغ نمیگه؟البته امیدوارم که حرفاش راست بوده

فعلا که باور کردم... نمی‌دونم راسته یا نه. چون سیزده ساله به جز عشق چیزی ندیدم ازش. چه توی خلوت چه توی خونواده خودم... این آدم جلوی مادرش دست منو میبوسه... بخاطر من با عالم و آدم جنگیده... میگی چیکار کنم😥

خواهر جان تورو خدا قضیه پنج شنبه رو هم پیگیری کن ببین چی میگه ،حتما بردار ببرش با خودت پاپ‌اسمیر آزم ...

بهش گفتم میگه اشتباه شنیدی اصلا من تماسی نگرفتم با کسی. آنقدر گفته که خودمم فکر میکنم توهم زدم... میگه هرجوری میخوای کنترل کن، دوربین بذار... من اهل کثافت کاری نیستم... اشتباه می‌کنی..‌ چیکار کنم دوستم... این زندگی خیلی قشنگ و فریبنده بود... رها کردنش کار من نیست 💔

فعلا که باور کردم... نمی‌دونم راسته یا نه. چون سیزده ساله به جز عشق چیزی ندیدم ازش. چه توی خلوت چه ت ...

انشالله که هیچ چیزی نبوده و زندگی تون همیشه غرق خوشبختی و اعتماد باشه. فقط از من به تو نصیحت از این به بعد در مورد خوشبختیت پیش هییییچ کس نگو و بهش بگو تو جمع ابراز احساسات نداشته باشه اصلا فقط احترام کافیه. من دیدم آدمایی که اصلا بد ذات نیستن ولی فقط با یه خوشبحالت گفتن زندگی طرف یهو خراب شده، هر چند حرفای ما جنبه علمی نداره ولی همه به کرات دیدیم....