2777
2789
عنوان

بحران سی سالگی

686 بازدید | 20 پست

چند وقتیه سی سالم شده و من بشدت افسرده شدم همش ناراحتم و یاد گذشته ها و خاطرات شیرین میفتم اما یاداوریش عذابم میده حتی وقتی خوشحالم میگم داره تموم میشه حتی پسرم دوسالو نیمشه و قتی میبینم چقد جدیدا حالیشه میگم یا خدا چه زود بزرگ شد حس پیری و غم و اندوه دارم خیلی بد فاز شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 3 سال افسردگی در نیومدم حالم بد میشه از اینکه زحمت کشیدم درس خوندم بیکارم حس میکنم ب هیچ کدوم ارزوهام نرسیدم 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

من از ۲۹ سالگی وارد این بحران لعنتی شدم تا همین امسال که ۳۳ سالمه ،دارم خوب میشم خدارو شکر، کاملا درکت میکنم، حس بشدت بدیه ،آدم فکر میکنه وارد یه دنیای جدیدی شده که دوستش نداره ، حس میکنه دیگه فرصتی نمونده، هر فرصتی داشتیم از دست رفته ،دیگه برای هر کاری دیره

خریت خودتو ننداز گردن خدا   □■   رضا مارمولک 

منم این حسو دارم

به این فکر کن همسنای ما بعضیا هنوز مجردن 

و جای غضه خوردن پاشو از جوونیت که ده سالش رفت ده سالش موندِ استفاده کن به خودت برس خشگل کن برقص وعشق کن که یکبار به دنیا میاییم 

من باهاش کنار اومدم فقط دارم سعی میکنم از تک تک لحظه هام لذت ببرم چون عمرمون مثل برق و باد داره میره

من از ۲۹ سالگی وارد این بحران لعنتی شدم تا همین امسال که ۳۳ سالمه ،دارم خوب میشم خدارو شکر، کاملا در ...

وای وای چقدر شبیه منی منم 29 ساله باردار شدم 30 ساله زایمان کردم  الان همین حس ک ب هیچی نرسیدم داره منو خفه میکنه احساس پوچی 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

مثلا چیا حالیشه عزیزم همه ی روز جوونن ولی پیر میشن در ضمن سی سالگی سن زیادی نیست

میاد تو همه چی نظر میده و گاهی سعی میکنه گولم بزنه در حالیکه من اینو تازه زاییدم اخه🥲