2777
2789
عنوان

آدم گدا و این همه ادا

| مشاهده متن کامل بحث + 3561 بازدید | 138 پست

مام قفل خونه جدید رو عوض کردیم چون اعتماد نداریم جهزیه انسانی ندارم طلاهامو گذاشتم تو خونه مادرم 

ولی تجاوز و هزار جور چیز دیگه ممکنه سر ادم بیاد 

وزن اول 96.800  وزن فعلی 93.890  وزن دلخواه 65 
مثل همیشه هم استارتر ها بدهکار میشن😂🤣ولی باید قفل قبلی رو موقع رفتن دوباره می ذاشتن و می رفتنهمین ...

بعضیا حالشون بده کلا ما هم بد نکردیم خونمونو مفت داده بودیم بهشون

یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم گدا صفت بودن

شماهم تازه به دوران رسیده وندید بدید هستیدفقط دعا کن بااین بیخیالیتون خدای نکرده دزد بهتون نزنه 

ضمنا همه ی دارایی‌های اون بیچاره ها همون یه تلویزیون شاید باشه که از دستش بدن دیگه نمیتونن بجاش بزارن

ماهم مستاجرمون خودمون گفتیم ک اگر خواستن قفلو عوض کنن

اتفاقا بعدا اتفاقی بیفته برای مام خوب میشه ک میتونیم بگیم ما کلیدو نداشتیم!!!

واقعا متاسفم واس این لحن

[برای رسیدن ب خواستم و هدفم ی صلوات می‌فرستی ؟💞]       "جِی" برای واقعی بودن زیادی خوشگله. . .!

تعجبی نداره 

ثروت شعور نمیاره 

هرچند که ثروت زیادی هم ندارین ، خیلی معمولی هستین

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

یعنی وقتی اومدن خونه رو‌گرفتن عوض کردن؟ وا خب کارشون درست بوده چرا باید نکنن؟ فقط خواستی بگی مستاجر ...

آره چشمت دربیاد آدم باش خدا بهت بده 

یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست 
نه عزیزم گدا صفت بودن

عزیزم به نظر میاد بیشتر شما گدا صفت باشید که با این همه ثروت قفلتونو عوض نمیکنید

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.