2777
2789
عنوان

آدم گدا و این همه ادا

| مشاهده متن کامل بحث + 3563 بازدید | 138 پست

قفل در رو عوض کردن یه کار عادی و مهمه چون اون خونه به کلی ادم اجاره داده میشه خیلیا کلید اون خونه رو دارن....حالا میخواد مستاجر گدا باشه وسایل داشته باشه یا نه ربطی نداره ...بعنوان یک انسان حق داره امنیت داشته باشه راحت باشه یهو یکی کلید نندازه بیاد داخل...تعجب میکنم از این تاپیک بااین عنوان و این همه بی ادبی

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
وااای🤣🤣🤣تاب دوست داشته بنده خدااا

😂😂😂منظورم اینه می‌چرخید تو خونه زنه برا فضولی .واقعا زشته ها 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث پول نیستا.شاید یه تجربه بد داشته. یه چیز بگم شاخات در بیاد. چند سال پیش فامیلمون مستاجر بود با ه ...

آره هست 

همسایه ما ی خونه دوطبقه داره، مستاجرش میگفت کلید داره میاد تو خونه دزدی(نشون کرده بود) 

یکی دیگش میگفت شب پشت پنجره نگا میکنه

از این جور جونورا زیاد هست

😂😂😂منظورم اینه می‌چرخید تو خونه زنه برا فضولی .واقعا زشته ها

🤣🤣🤣

من چقدر پرتم فک کردم تاب داشته میرفته تاب میخورده🤭🤭🤭

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔