مستاجرمون خونه رو تخلیه کردن دم رفتن فهمیدیم قفل درو عوض کرده😐حالا چی بگم از وضعشون خدارو خوش بیاد همش دو تا فرش دارن و یه تلویزیون تو خونشون حرف بزنی صدا اکو میشه از بس خالیه خودشونم تحت پوشش کمیته امداد هستن یعنی واقعا بعضی ها چه اعتماد به نفسی دارن 🤣🤣 بعد ما نزدیک سیصد میلیون طلا که واسه خواهرمه خونمونه و جهیزیه من که تو کمده تو راهرو هم کلی خرت و پرت قفلمون هم خرابه ولی اندازه اینا ادا نداریم میخواستم بزنم صدا سگ بدن تا اینو گفت
یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست
قفل در رو عوض کردن یه کار عادی و مهمه چون اون خونه به کلی ادم اجاره داده میشه خیلیا کلید اون خونه رو دارن....حالا میخواد مستاجر گدا باشه وسایل داشته باشه یا نه ربطی نداره ...بعنوان یک انسان حق داره امنیت داشته باشه راحت باشه یهو یکی کلید نندازه بیاد داخل...تعجب میکنم از این تاپیک بااین عنوان و این همه بی ادبی
لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من چقدر پرتم فک کردم تاب داشته میرفته تاب میخورده🤭🤭🤭
خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔