مستاجرمون خونه رو تخلیه کردن دم رفتن فهمیدیم قفل درو عوض کرده😐حالا چی بگم از وضعشون خدارو خوش بیاد همش دو تا فرش دارن و یه تلویزیون تو خونشون حرف بزنی صدا اکو میشه از بس خالیه خودشونم تحت پوشش کمیته امداد هستن یعنی واقعا بعضی ها چه اعتماد به نفسی دارن 🤣🤣 بعد ما نزدیک سیصد میلیون طلا که واسه خواهرمه خونمونه و جهیزیه من که تو کمده تو راهرو هم کلی خرت و پرت قفلمون هم خرابه ولی اندازه اینا ادا نداریم میخواستم بزنم صدا سگ بدن تا اینو گفت
یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست
چه ربطی داره! درستش اینه مستاجر وارد خونه جدید میشه قفل در رو عوض کنه
حالا کار به شما ندارم اما صاحبخونه بیشعور کم نداریم که میاد سرک میشه تو خونه وزندگی مردم
بحث امنیته
دیگه سیصد تومن طلا وجهیزیه همچین چیز خاصی هم نیستا
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خفه شو ماهم همون حدیم تازه اینا وضعشون بهتر از ما بود خودشونو زده بودن به اون راه
خب بس اونقدری داشتن که نگران باشن دزد نزنه چون گفتی از شما بهترن و بعضیا ساده زندگس میکنن و بیشتر پولشونو جم میکنن و اینکه قفل عوض کردن بیشتر بخاطر امنیت اخلاقیه
ی دهه 60بیش فعال اکثر کامتان از روی تجربه خودمه کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36
یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست