2777
2789

سلام من ده روز پیش اسهال شدم دو روز بعدش دست و پام شروع کرد به گز گز مداوم فقط موقعی که راه میرم و ایستاده هستم خوبم حتی روی صندلی هم می شینم پام خواب میره یا دراز میکشم دستم خواب میره

امروز ازمایش خون دادم خونم کمی تیره بود و با سختی توی شیشه میومد خیلی نگرانم

اینم بگم مدت ۹ ماه هم ملیتاید میزدم از وقتی اینجوری شذم دیگه قطع کردم نمیدونم حالا از دارو هست یا کم خونیه یا غلظت خونه یا شایذ ام اس و سرطانووووووووو کسی علائم منو داشته؟

بهت قول میدم بیماری خاصی نیست،نهایت یا غلظت خونه منم داشتم گز گز میشد دست و پام یا کم خونیه،یا هم هورمونیه یعنی نزدیک پریود یا تخمک گذاریته

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
بهت قول میدم بیماری خاصی نیست،نهایت یا غلظت خونه منم داشتم گز گز میشد دست و پام یا کم خونیه،یا هم هو ...

نه تازه یک هفته ست پاک شدم هورمونی و پریود نیست ولی احتمالش هست که غلظت خون یا کم خونی باشه اذر ماه پارسال اخرین ازمایشاتم همه چی عالی بود بعذ از شروع ملیناید تا الان نمیدونم چه مشکلی پیدا کردم که اینجور شدم دعام کن عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تازه یک هفته ست پاک شدم هورمونی و پریود نیست ولی احتمالش هست که غلظت خون یا کم خونی باشه اذر ماه ...

انشالله خیره،الان دقیقا موقع تخمک گذاریته میتونه مال اون باشه،من اینجوری میشم گاهی

انشالله خیره،الان دقیقا موقع تخمک گذاریته میتونه مال اون باشه،من اینجوری میشم گاهی

اخه من تا حالا اینجوری نشده بودم الان ده روزه اینجوریم تخمک گذاری نهایت دو سه روزه من ده روزه این حالم 

اخه من تا حالا اینجوری نشده بودم الان ده روزه اینجوریم تخمک گذاری نهایت دو سه روزه من ده روزه این حا ...

ممکنه افت قند بهت میده اون آمپول و اینجوری میشی