2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتورک مارکتینگ

بازار یابی برای کسی مثل من که متاهلم خوب نیست باید با مشتری جوری حرف بزنی که بیاد بخره با ناز و خوش بش کنی اونم با مردها برای منی که رشته الهیات خواندم مجرد بودم نرفتم الان که هیچی😥😅

بازار یابی برای کسی مثل من که متاهلم خوب نیست باید با مشتری جوری حرف بزنی که بیاد بخره با ناز و خوش ...

اموزش قران بزار.

مسجد یا بسیج یا خانه محله

پولش کمه و ولی مناسب روحیات شماست

بیخود که مخالفه پولم نداره مخالفتم میکنه

چیکار کنم با دو تا بچه الآنم که خرج ها زیاد شده.هیچی بهم نمیده هیچی من بدبخت بی پولم فقط وقتی برای خرج خونه باشه کارتشو میده میرم میخرم بعدش میام بهش میدم چیکار کنم ؟😥

خستم دلم میخاد حداقل تو کارتم پانصد تومن داشته باشه قسطهاش عقب افتاده ولی بازم با کار کردن من مخالفه 

بیخود که مخالفه پولم نداره مخالفتم میکنه

چیکار کنم با دو تا بچه الآنم که خرج ها زیاد شده.هیچی بهم نمیده هیچی من بدبخت بی پولم فقط وقتی برای خرج خونه باشه کارتشو میده میرم میخرم بعدش میام بهش میدم چیکار کنم ؟😥

خستم دلم میخاد حداقل تو کارتم پانصد تومن داشته باشه قسطهاش عقب افتاده ولی بازم با کار کردن من مخالفه 

کلاس خصوصی بذار

چند سال پیش مدرکم رو گرفتم الان هر جا میرم برای پیش دبستانی یا مهد یا مدارس غیرانتفاعی میگن باید سابقه داشته باشی آخه این سابقه رو از کجا گیر بیارم باید از یه جایی شروع کنیم اصلا بهم کار نمیدن 😐🥴 

کلا باید شانس داشته باشی یا پارتی ما که هیچ کدومش رو نداریم الان آبجیم فرهنگیان مصاحبه رفته سال دومه داره می‌ره الکی ردش میکنن میگن سهمیه دارها رو برمیدارند آخه کی تموم میشن این سهمیه دارها😐😥پارتی میخاد که ما نداریم 

چیکار کنم با دو تا بچه الآنم که خرج ها زیاد شده.هیچی بهم نمیده هیچی من بدبخت بی پولم فقط وقتی برای خ ...

الهی 🥺درکت میکنم 

اما خودم سراغ کار خونگی زیاد رفتم چیزی نبوده یا موقت بوده جز حمالی مثلا سبزی  خرد شده بسته بندی کنی به فامیل و دوستا بفروشی ،ترشی اینا 

الان فصل رب  خونگی هست ،از این کارا فقط دیدم 

تو فامیل هم داریم که کاور مبل میدوزن و اینا ،اونم خیاطی باید بلد باشی 

تو فیلم در انتهای شبم دیدم زنه زالو پرورش میده تو خونه