2777
2789
عنوان

مسکن ملی

60 بازدید | 7 پست

سلام. خانما شما مسکن ملی ثبت‌نام کردین، وقتی می‌رسد تو سایتش جایی زده که مثلا فلان تومن پول پرداخت کردین؟ یا فقط وضعیت زده سبز ؟

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

عزیزم برات اس ام اس میاد که پول بریزی الان ما نزدیک ۲ساله داریم پول میریزیم هر چندماه یبار اس میاد که ۴۰تومن واریز کنین اخرین اس هم چندروز پیش بود که ۵۰تومن واریز کردیم

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برات اس ام اس میاد که پول بریزی الان ما نزدیک ۲ساله داریم پول میریزیم هر چندماه یبار اس میاد ک ...

جدی پس چند مرحله واریز کردین. برای ما اس ام اس نیامده.فقط زده وضعیت سبز. همین. 

جدی پس چند مرحله واریز کردین. برای ما اس ام اس نیامده.فقط زده وضعیت سبز. همین.

عزیزم بستگی به منطقه هم داره دیگه .ما خودمون شهر پرند زندگی میکنیم ثبت نام کردیم اما فعلا تو نوبتیم دوساله😑😑😑ولی خواهرم شهر تبریز ثبت نام کرده بود اما چون نتونست از پسش بربیاد ما داریم واریز میکنیم که هروقت تحویل دادن خواهرم بره به اسم ما بزنه فعلا که تو شهر خودمون پرند خبری نشد قیدش رو هم زدیم ایشالا به زودی براتون پیام میاد عزیزم کدوم شهری

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
عزیزم بستگی به منطقه هم داره دیگه .ما خودمون شهر پرند زندگی میکنیم ثبت نام کردیم اما فعلا تو نوبتیم ...

اره درسته. ما استان سمنان هستیم گلم. انشاالله همگی صاحب خونه بشیم زودتر ❤️

سلام عزیزم خوبی خواستم بگم امروز بعد ۲سال برا ما پیامک اومد که پول واریز کنیم ایشالا بزودی برا شماهم بیاد

سلام عزیزم خوبی خواستم بگم امروز بعد ۲سال برا ما پیامک اومد که پول واریز کنیم ایشالا بزودی برا شماهم ...

سلام عزیزممم. مرسی از لطفت مهربون😍😍😍😍