اين طبيعي هست،منم ٩كيلو كم كردم چند روز استپ كردم يه شوك به بدنم دادم دوباره دارم كم ميكنم،بايد چند روز رژيم تثبيت بگيري بعد دوباره به رژيمت ادامه بدي
مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت......!! حال من بد بود اما هیچ کس باور نداشت....!!خوب میدانم که تنهایی مرا دق می دهد....عشق هم در چنته اش چیزی از این بهتر نداشت....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بعد هر دفعه كه وزنت كم ميشه ميزان كالري مصرفيت هم كمتر ميشه حواست به اين مرضوع باشه
مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت......!! حال من بد بود اما هیچ کس باور نداشت....!!خوب میدانم که تنهایی مرا دق می دهد....عشق هم در چنته اش چیزی از این بهتر نداشت....
نه زياد خوري باعث ميشه حجم معده ات باز بزرگ بشه ر،الان چه نوع رژيمي ميگيري؟؟
من رژيم كالري شماري ميگيرم زير نظر دكتر هر روز ١٢٠٠كالري وقتي وزنم استپ ميشه اين كالري رو به ١٨٠٠ميرسونم دوباره بعد از چند روز كاهش ميدم
من خودم قبل از عید رژیم کالری شمار داشتم برای اینکه دچار استپ وزنی نشی باید در هفته یکی دو روز تقریبا آزاد باشی یعنی اگه بدنت برای کاهش وزن نیاز به ۱۰۰۰ کالری داره پنجشنبه و جمعه رو با ۱۸۰۰یا ۲۰۰۰ ببند بعد شنبه و یکشنبه رو فست بگیر یعنی با ۴۰۰یا ۵۰۰کالریت رو ببند
خوشبختى مانند "تلفن" است
اگر دیگران نداشته باشند،
به هیچ درد شما نخواهد خورد...
براى دیگران آرزوى خوشبختى کنید.💖💖