2777
2789

ببخشید عنوان رو اینطور نوشتم واقعا نمیدونم چرا تاپیکا ماها نمیان 😔

خواستم یه سوالی بپرسم ، من نمیتونم همیشه نماز بخونم دلایلم شاید بنی اسرائیلی باشه  به هر حال ولی دوست دارم بخونم ، نظر من اینه درسته خدا گفته هر روز سه بار باید نماز بخونی اما من وقتی سختمه نمیتونم کم خونم خسته ام یه ماه که چهار هفت س دو هفته شو پریودم واقعا حال ندارم کلا نماز نمیخونم ، فعلا بیام شروع کنم هر موقع دلم خواست بخونم به نظرتون درسته یا زحماتم هدر میره ؟ میخوام اگه رفتم اون دنیا بگم خدایا من تلاشمو کردم دوست داشتم همیشه بخونم اما نمیتونستم تنبلیم می اومد سختم بود هر چی  ، ولی تلاشمو کردم ولی  کلا بی اعتنا نبودم، خلاصه به نظرم تلاش خیلی مهمه حتی اگه کسی نتونه به نطرتون قبوله اینطوری ؟ بعد دوست دارم شروع کنم دعا اینا خوندن از مفاتیح فک میکنم نماز نباشه اونام قبول نیست نظر شما چیه ؟ 

دوره عادت سازی حوزه مجازی مهندس طلبه شرکت کن، بی نهایت عالیه با این دوره عادت سازیشون به نماز شب هم میرسی

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین تو باید عادت سازی درست داشته باشی 

اوایل تمرکزتو بذار روی یه نماز 

بعد کم کم زیادش کن 

و اینکه ساعت بگیر ببین چقد طول میکشه ۴ رکعتی با توجه آخرش ده دقیقه وقت بگیره تو این ۲۴ ساعت یه ده دقیقه هم بذاری برا ارتباط گرفتن با خالقت زیاد نیست تو میتونی کافیه اراده کنی

گاهی فقط گوش باش

عزیزدلم خیلی خوبه که قلبت با خداست

اما خدا برای نماز نخوندن بهونه و اینا نمیپذیره

چون حتی گفته کسی که بیماره نمیتونه ایستاده بخونه نشسته بخونه

نمیتونه خوابیده

ولی هیچ دلیلی غیرموجهی پذیرفته نیست

عزیزم ما نمیتونیم این قضیه رو تأیید یا رد کنیم شما خودت میدونیو خدات 

دیگه خدا یه سری چیزا رو به وضوح واجب کرده 

مادر من چنان خونریزی هایی میگیره که چندبار بردنش بهش خون وصل کردن و پلاکت و هموگلوبینش وحشتناک اومده پایین

همشم استحاضه حساب میشه و مجبوره غسل کنه برای نمازاش ولی تا حالا ندیدم بگه من خستم نمیتونم نماز بخونم سنی ام نداره ۴۳ سالشه

دلیل خوبی نیست 

ولی بهتره کم کم شروع کنی انشالله شیرینیش باعث شه هر وعده نماز با اشتیاق بری سمتش

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
عزیزم ما نمیتونیم این قضیه رو تأیید یا رد کنیم شما خودت میدونیو خدات دیگه خدا یه سری چیزا رو به وضوح ...

اره گفتم همون اول بهونه های بنی اسرائیلی شاید باشه ولی خوب برا شروع منظورم بود عقلم میگه بهتر از هیچیه اما گفتم نر بپرسم  شاید الکی زحمت بکشم اخرشم هیچی به هیچی 

خب خرما بخور شیره انگور بخور خودتو تقویت کن بالاخره اگه قرار باشه انقد بی حال باشی از باقی کارهات هم ...

موندم دیگه پول میخواد همش اینارو بخری همیشه خدا پریودم من 

موندم دیگه پول میخواد همش اینارو بخری همیشه خدا پریودم من

نمیدونم چقد ورزش میکنی میکنی ولی روزانه یک ساعت پیاده روی باعث میشه پریود به اندازه و بدون درد داشته باشی 

خرما هم لازم به زیاده روی نیست روزی سه تا دونه یا عسل روزی یک قاشق ولی مداومت داشتن بهت انرژی میده تو میتونی کافیه خودت بخوای که بهترین خودت باشی

گاهی فقط گوش باش
نمیدونم چقد ورزش میکنی میکنی ولی روزانه یک ساعت پیاده روی باعث میشه پریود به اندازه و بدون درد داشته ...

واسه من شدیده  باید خیلی خونساز بخورم تا درست شه یه کم اما خوب حرف شمام متین عسل رو نمیتونم اما خرما رو میتونم بخرم ، پیاده روی هم دارم ربطی نداره ،چون فیبروم دارم 🙏