2777
2789

نامزد کردم دوماه پیش یه مراسم 16نفره بله برون بود که گرفتیم در حد یه شام و میوه و تمام .

الان چند وقته تا یه بحث میشه با این به ظاهر پدر درجا میگه من دیگ بات کاری ندارم دورتو خط کشیدم!!!!!!

الان به مامانم گف من دیگ وظیفه ای در قبالش ندارم هرچی بود رو انجام دادم  

اخه مردیکه چکار کردی برام نه جهازی درست کردی نه مراسم عقدی گرفتی نه هیچ کمکی میحوای تو ازدواجم بکنی .

کاش یتیم بودم اما خیالم راحت بود پدرم تو خاکه نه اینکه جلو چشمم تمام زندگیش رو به بابای پسراش ریخته و الان که فهمیده وقته خرج کردن برای من هست پاشو کشیده کنار .

خدارشکر محتاجش نیستم و دستم تو جیب حودمه خدایا هزار مرتبه شکرت

وام ازدواجتو بگیر

اگه نامزدت اجازه میده برو سر کار

جهیزیتو بگیر

با پدرت هم کل کل نکن از اون ابی گرم نمیشه

نمونشو خودم دارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بازخوبه شاغلی 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وام ازدواجتو بگیراگه نامزدت اجازه میده برو سر کارجهیزیتو بگیربا پدرت هم کل کل نکن از اون ابی گرم نمی ...

شاغل هستم خودم جهازم رو میگرم نامزدمم گفته خودش صفر تا صد مراسمم رو میگیره .اما نفرتی از این به ظاهر پدر پیدا کردم که حالم از صداش بهم میخوره

شاغل هستم خودم جهازم رو میگرم نامزدمم گفته خودش صفر تا صد مراسمم رو میگیره .اما نفرتی از این به ظاهر ...

منم تاپیک قبلم همین بود

تازه چقدر کاربر چرت و پرت نوشتن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خیلیامون پدر داریم ک نبودنش بهتر از بودنشه اینو هیشکی جز امثال خودمون درک نمیکنیم یکی کیاد میگه اره من پدرم فوت شده کاش زنده بود هیچکاری نمیکرد ... اگ یک روز زندگیه مارو داشتن عمرا این حرفارو نمیزدن

حتما دیده درامدت خوبه انجوری میکنهمادرت چیمیگه؟

مامانم در خدمت شوهرش هست بخاطرش دخترشو نمیشناسه همین الان غرور منو بخاطر پدرم خورد کرد الانم نشستن باهم میخندن

خانواده شماهم پسر پرستی هست؟🥲

تمام زندگیشو ریخت به پای پسراش و الان دستش جلوشون درازه و زبونش کوتاه من هم خدایی دارم تاالان خدا منو تنها نذاتشه به بعد هم نمیذاره

پدرر من تو نامزدیم چندکیلو گوشت خرید ناهار پختن واسه خانواده شوهرم آبرو برام نزاشت.هی می گفت پولش بده گوشت خریدم برا شوهرت.تا مدت هام میگفت چه غذایی خوردن😐حالا یارانه من و پسرم داره می گیره از روز اولم مال من دستش بوده.

خیلیامون پدر داریم ک نبودنش بهتر از بودنشه اینو هیشکی جز امثال خودمون درک نمیکنیم یکی کیاد میگه اره ...

خیلی ازش نفرت پیدا کردم تاالاان نمیدونستم منظورش چیه که همش میگ دورت رو خط کشیدم اما الان خیلی رک به مادرم گف من وظیفه ای در قبالش ندارم فکر کرده من محتاج اینم که برام خرج کنه نه خدارشکر هم خودم شاغلم هم نامزدم مثل کوه پشتمه