2777
2789
عنوان

تیزهوشان و نمونه

166 بازدید | 12 پست

تیزهوشان و نمونه خوبه یا  سهمیه مدرسه منطقه ۳؟

خداییش راستشو بگید،اگر تو این مدارس بودین تو کنکور بهتون کمک کرده؟ (باتوجه به امتحانات سخت امسال)

چون بیشتر قبولی برای نمونه و تیزه.(بخاطر جو رقابتی)

نمونه افتضاحه

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

من تیزهوشان بودم تو رشته تجربی ۹۰ درصد دوستام رفتن پزشکی الان اکثرا متخصص شدن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر جا باشی و درس بخونی موفق میشی

فرقی نمی کنه کجا

من دختر عمویی دارم سال ۷۷ باهم کنکور دادیم

تو زیر زمین پراز سوسک خونه شون درس میخوند

ولی میخوند میخوند 

همون سال رتبه ش شد ۱۹

دانشگاه شهید بهشتی تهران پزشکی قبول شد

والان فوق تخصص اطفال

تازه اون موقع به این راحتیا نمیشد دانشگاه قبول بشی چون دانشگاه کم بود و دانشجو زیاد

منم حقوق قبول شدم

رشته ریاضی خوبه؟بازار کار داره؟

رشته دبیرستان بود 

دانشگاه کشاورزی خوندم گرایش اقتصاد 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️