2777
2789
عنوان

میخوام برم باشگاه ولی هیچی از باشگاه نمیدونم خجالت میکشم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 3273 بازدید | 65 پست
نمیدونم چرا هرجا میخوام برم احساس میکنم قراره ضایع بشم یا قراره کسی منو مسخره کنه شاید باور نکنی باش ...

عمیقا هم باورت میکنم هم درکت میکنم

عزیز ترینم بدترین روزاشو میگذرونه و این احساس شما چیزی نیست در مقابل حجم احساس منفیش

عزت نفس نداری

اعتماد به نفس نداری

و قرار نیست باشگاه حالتو خوب کنه

الان تو منطقه امن خودت هستی

اگ حالت مث عزیزه من باشع

باشگاه حالتو بدتر میکنه

چون ممکنه از کوچیکترین رفتارشون سوءبرداشت کنی

باشگاه برو

اما 

مهم ترین کار برای اینکه حالت خوب شه

اینکه

از درون خودت رو بسازی

و ذهنت رو اروم کنی

تو داری تحمل میکنی و خودتو میخوای با چیز دیگ سرگرم کن

تحمل نکن و منشا حال بدت رو پیدا کن و سعی کن خوبش کنی

موفق باشی

جدید نیستم ، کاربری قبلی واسه تایمی بود ک من تلاطم زیادی تو ذهن و روحم داشتم ..ترجیح دادم کاربری جدید بزنم . کاربر آقا ریپلای نکنه ، وارد تاپیکم نشه ، لایکم نکنه 🤷‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ خجالتی نرو اونجا عفریته ها نمیزارن ب کارت برسی

😳😳😳😳😳عفریته ؟

تو عمرم عفریته ندیدم تو باشگاه 😆😆😆اصلا کسی کاری به بقیه نداره 

مگه میخواد بره وسط چاقو کشا و مواد فروشا

وای چ خوب بنظرت یه ست کافیه مگه میبینی بیشتر خانوما واسه چشم هم چشمی متنوع میپوشن حتی باشگاه

یه ست بخر خوبه از لباس های خودتم میتونی استفاده مثلا  تیشرت هم میتونی بپوشی خیلی زیاد نمیخواد تو فکر لباس باشی بری اونجا خودت متوجه میشی همه مدل لباسی میپوشن منم مثل خودت خجالتی بودم حس میکردم الان همه نگاهشون به منه مسخره میکنن ولی اصلا اینطور نبود  یکی دو جلسه بری درست میشه

میتونی زیر لباس بیرونیت بپوشی اونجا که رفتی فقد مانتو شالت دربیار بزار تو کیف باشگاهیت  من تازه شهر غریبم خودم میرم باشگاه 

دوتا باشگاه عوض کردم سرتو بالا بگیر فقد ب مربی سلام کن محل هیچکی نده

از سال ۹۰ کاربر نی نی سایت بودم کاربری دومه 
وای چ خوب بنظرت یه ست کافیه مگه میبینی بیشتر خانوما واسه چشم هم چشمی متنوع میپوشن حتی باشگاه

اوما دنبال تناسب اندام نیستن دنبال همون چشم هم چشمی ک میگی هستن

این خودش یه ایراده

کار به بقیه نداشته باش

دو ست بخر 

چون عرق میکنی هر بار باید بشوری تا خشک شه معطل نمونی

جدید نیستم ، کاربری قبلی واسه تایمی بود ک من تلاطم زیادی تو ذهن و روحم داشتم ..ترجیح دادم کاربری جدید بزنم . کاربر آقا ریپلای نکنه ، وارد تاپیکم نشه ، لایکم نکنه 🤷‍♀️
مرسی گلم دستگاهارو مربی یاد میده من همش استرس دارم برم اونجا مربی یاد نده خودمم بلد نباشم

میدونی داری پیشاپیش جذب میکنی ک مسخرت کنن بهت بی محلی کنن؟امیدوارم رفتی اونجا حالت بدتر نشه

ممنونم عزیزم ازینکه وقت گذاشتی

خواهش میکنم گلم

بچه ها منم مثل استارتر برای بار اوله که میخوام برم بدنسازی هر چند بار که بخوایم در هفته میتونیم بریم ...

بستگی داره خودت چند روز در هفته بتونی

یه روز در میان 

هر روز

هزینش هم به روزا مربوطه

من فول تایمه باشگاه ، هر روز ۴۵۰ ، یه روز در میان ۳۵۰

برنامشم ۱۲۰

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بچها موهامو چیکار کنم باید ببندم یا کلاه بذارم یا چی

ببند

بباف

کلاه بعدا ببین جو چجوریه بعد بذار 😍

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥