2777
2789
عنوان

میخوام برم باشگاه ولی هیچی از باشگاه نمیدونم خجالت میکشم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 3272 بازدید | 65 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی خجالت ندازه خب ماهم روز اول بلد نبودیم مربی برای چی توباشگاه هستش؟میری عضو میشی خودش میاد حرکتا رو بهت یاد میده ک از هر کدوم چندتا بری یکی رو ک تموم کردی میری سراغ بعدی و از مربی میپرسی لوازم لازم برای باشگاه لباس برای باشگاه شلوارک یا شلوار راحتی تاپ و کفش جدا و تمیز برای باشگاه تو کوله اینا رو بزار کذبهت میگم زیر انداز مثل شال بزرگ باشه کفش برای باشگاه بزار تو کوله قمقمه آب یا بطری کوچیک آب معدنی،، قبل از باشگاه حتما دوش بگیر چون گرمه عرق میکنی بو میگیری 

من روز اول که میخواستم برم باشگاه خیلی خجالت میکشیدم از این فکرا تو سرم زیاد بود ولی وقتی بری باشگاه ...

وای چ خوب بنظرت یه ست کافیه مگه میبینی بیشتر خانوما واسه چشم هم چشمی متنوع میپوشن حتی باشگاه

کسیو نمی‌خواد داشته باشی که 

من ۷_۸ ساله خودم تنها میرم باشگاه 

یه لگ و کراپ ...لگ و نیم تنه یا هر لباس راحت ورزشی دلت خواست بپوش 

کفش و جوراب مناسب ورزش 

زیر انداز حوله بطری آب و یه اسپری خوشبو کننده 

برنامه تمرینی خود مربی بهت میده و یادت میده همه چیو 

لباساتو که میری تو رختکن باشگاه عوض می‌کنی میذاری تو کمد 

سلام عزیزم خوبی خجالت ندازه خب ماهم روز اول بلد نبودیم مربی برای چی توباشگاه هستش؟میری عضو میشی خودش ...

مرسی گلم 

دستگاهارو مربی یاد میده من همش استرس دارم برم اونجا مربی یاد نده خودمم بلد نباشم

برو باشگاه محیط اونجا خانومهایی که ورزش می کنند رو ببین توهم مثل بقیه ،مربی خودش راهنماییت می‌کنه ،یه تاپ یا تیشرت ویه کفش ورزشی مناسب سالن .گرمکن یا شلواری که کشسانی خوبی داره بپوش ،شما میخوای بری ورزش یه چیزای حاشیه اهمیت نده