2777
2789
عنوان

مامانایی که با کلومیفن باردار شدن یه دقیقه بیاین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشکلی نداشتم فقط عجله داشتم زودتر باردار شم که یه دکتر ناشی برام کلومیفن نوشت و نتیجه شد پرکیست ش ...

سلام خانمی.

من میخواستم ان ماه ریسک کنم قرص بخورم,نظر شما رو خوندم ترسیدم.

یعنی ممکنِ انقدر عوارض داشته باشه؟

دلبندم بند بند وجودت را به خدایی بسپار که بیشتر از من هوایت را دارد...
عزیزم دکترت هاچ س ژ نداد برای ازاد شدنشون؟؟؟چه سایزی بودن فولیکولات

نه والا من اقدام کردم دو ماه باردار نشدم  هزار تا فکر و خیال کردم همینا باعث شد باردار نشم. رفتم دکتر گفتم چیز خاصی نمیحواد که زودتر باردار شم. ایشونم بدون هیچ آزمایش و عکس رنگی و .... این قرصا رو نوشت... من نه از فولیکول قبلش یر درمیاوردم نه از بارداری خارج رحم.... اتفاقا دکتر معروفی هم بودن

سلام خانمی. من میخواستم ان ماه ریسک کنم قرص بخورم,نظر شما رو خوندم ترسیدم. یعنی ممکنِ انقدر عوارض ...

ایبابا نکنید تو رو خدا. اگر سنتون زیر سی هست یکسال و اگر بالای سی شش ماه زمان بدید به خودتون و تو مواقع تخمک گذاری اقدام کنید. زندگی عادی داشته باشید و از زندگی لذت ببرید.... بعدش اگر خدای نکرده نشد میرید دکتر که علت مشخص شه. اول آزمایش هورمونی خودتون و  عکس رنگی خودتون و آزمایش اسپرمو همسرتون و ..... 

عوارضش برای من خیلی بد بود. عمل جراحی باز و از دست دادن یک لوله... بماند دردایی که کشیدم. البته الان از اونروزا فقط تجربش مونده و خدا خواست و بعد چن ماه باردار شدم چون اصلا دیگه به هیچی فکر نمیکردم....

ایبابا نکنید تو رو خدا. اگر سنتون زیر سی هست یکسال و اگر بالای سی شش ماه زمان بدید به خودتون و تو مو ...

حرف هاتون خیلی تاثیر گذار بود.

من از انتظار خسته شدم.ولی ارزش این همه مشکل رو نداره  

ممنون از راهنماییتون.

دلبندم بند بند وجودت را به خدایی بسپار که بیشتر از من هوایت را دارد...
عزیزم خب قلب نی نیت تو چند هفته تپید

توی هفت هفته و دو روز با سونو واژینال ضربانشو شنیدم گلم

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

من تنبلی تخمدان شدید داشتم  ۹ ماه دوفاستون میخوردم برا تنظیم پری  آپو متفرمین روزی سه تا اسپرین هم هر روز که دو ماه پیش دکتر بهم لتروزول داد جواب نگرفتم ولی این ماه که کلومفین خوردم باردار شدم شکر خدا ...ورزش هم میرفتم 

توی هفت هفته و دو روز با سونو واژینال ضربانشو شنیدم گلم

خدارو شکر عزیزم منم با کلومفین باردار شوم میگم نکنه قلبش تشکیل نشه  ولی خب خدارو شکر تو ۴ هفته هم ساک بارداری تشکیل شده بود هم جنین توش بود عدد بتا هم بالا بود

خدارو شکر عزیزم منم با کلومفین باردار شوم میگم نکنه قلبش تشکیل نشه  ولی خب خدارو شکر تو ۴ هفته ...

نگران نباش عزیزم اینجوری بخوای استرسی باشی روزا برات نمیگذره.شاد باش و به چیزای مثبت فک کن

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
نازگل جان شما مشکلت چی بود عزیزم؟؟  اضافه وزنم داشتی؟؟

من تنبلی تخمدان داشتم گلم.محیط بدنم بشدت مردونه شده بود و اضافه وزن هم تا دلت بخواد دارم