2777
2789

شهر ما کوچیکه همه همو میشناسن

ینفر تو زندگیم بود فامیل مادرم خییییلی همو دوسداشتیم خیبلی دنیای قشنگ شیرینی داشتیم پسره وضعش خوب بود دوسال ازم بزرگتر بود دنا پلاس زیر پاش بود معدن داشت کارخونه یه درصدشو داشت یه خانواده که در به در دنبال شوهر واسه دخترسون بودن  از طریق اینستا اینا فهمیدن وضعش توپه بردنش خونه تحویلش گرفتن دخترشونو بهش قالب کردن پسره ذاتا خوش قلب و ساده بود ولی اجتماعی و خوش قیافه جوری با زبانگرفتنش یه شب بهم گفت میدونی خانواده فلانی ولم نمیکنن زنگ پیام دعوت یهو شیرینی میخرن میدونن تو کارخونه تنهام میان پیشم گفتم محلشون نده چه بیغیرتن باباش چه لاشیه ادم سبکی بود باباش بهش میگه همه میگن فلانی دخترتو میخواد  اینم گفته ولا نخواستم گفته اسم گذاشتی رو دخترم باید بیای بگیریش انقد اومدی خونمون گفته من کی اومدن خودتون ولم نکردین هی دعوت کردین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربشو داشتم😂😂🤣

بابام شد 

جالبه ک پسره اون موقع ها  بمن میگفت من چندشم میشه از اون دختره

ک الان شده مادر بچه اش

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

اگه واقعا خیلییی دوست داشت هیچوقت با اون ازدواج نمیکرد خواهرم

دیگه خودتو ناراحت نکن

اگه توی تاپیکی بحثی راجع به کتاب، طبیعت، فیلم، ورزش و تاپیک های دعا حتمااا تگم کنید