2777
2789
پس چرا برای من تاثیری نداره با اینکه بهتریناشو استفاده میکنم

متخصص پوست رفتی؟! که چک کنه؟

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

فوم شستشو رو شب قبل از خواب بعدم‌یه میسلار واتر مناسی پوستم چون چرب هست صبح هم صورتمو با همون فوم شس ...

اول چرا میسلار نمیزنید

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول چرا میسلار نمیزنید

متخصصی که برام فیشیال انجام داد گفت اول ژل شستشو بزن بعد میسلار بعدم تا صبح بمونه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

متخصصی که برام فیشیال انجام داد گفت اول ژل شستشو بزن بعد میسلار بعدم تا صبح بمونه

چه جالب

چون میسلار آلودگی های سطحی از بین میبره بعد شوینده عمقی پاک میکنه

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

ن

باید متخصص پوست برید بعد پوست باید تمیز باشع مثلاً یه جلسه فیشیال بعد روتین بده مناسب نوع پوست 

من رفتم چند تا وسیله گرفتم شد ۲۶۰۰😬

اگر روتین خوبی میخوای باید وسیله های خوب بگیری

من قبلا هر چیزی میدیدم میگرفتم اصلا تاثیری ندیدم گفتم برم حداقل چند تا چیز خوب بگیرم😬

ولی الان اصلا اونطوری نیست 

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️