همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰
فوم شستشو رو شب قبل از خواب بعدمیه میسلار واتر مناسی پوستم چون چرب هست صبح هم صورتمو با همون فوم شستشو میشورم و بعدشم آبرسان میزنم.
بیرونم ضد آفتاب میزنم.
من پوستم جوش زیاد داره چرب هم هست دیگه فیشیال رفتم و بعدم این ها رعایت میکنم.
الان خوبه بد نیست
چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰
آره من خودم کک و مک دارم از نوجوونی خیلی رو مخم بود و اذیت میشدم بابتش و اصلا اعتماد بنفس نداشتم کلی کرم امتحان کردم ولی چون بلد نبودم اصولش رو و اصلا توو بحر ضد آفتاب و این چیزا نبودم پر رنگ تر میشد الان چند وقتی بدون ضد آفتاب حتی سر کوچه هم نمیرم و روتین دارم کنار موثر بوده
دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با آبادان و شیراز و تهران ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.