2777
2789

الان مردا میان میگن 

من با مایع دسشویی میشورم خیلی هم راضیم 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خیلی توی سلامت و تمیزی و شادابی پوست اثر داره

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

تاثیر کخ داره

ولی اگه تاحالا روتین پوستی نداشتی خواهشا سمتش نرو

میسلار میخری تونر نداری اونو میخری ابرسان تموم میشه.اونو میخری نیاسینامید تموم میشه

همه رو که میخری دیگه پول نداری🤣

به یه جایی میرسی فرش زیرپاتم باید بفروشی تا اینارو بخری

تاثیر کخ دارهولی اگه تاحالا روتین پوستی نداشتی خواهشا سمتش نرومیسلار میخری تونر نداری اونو میخری ابر ...

اره واقعا وسایلاش خیلی گرونن حالا با اینا پوستت خوب شده

خب چی میزنی پوستت خوبه

فوم شستشو رو شب قبل از خواب بعدم‌یه میسلار واتر مناسی پوستم چون چرب هست صبح هم صورتمو با همون فوم شستشو می‌شورم و بعدشم آبرسان میزنم.

بیرونم ضد آفتاب میزنم.

من پوستم جوش زیاد داره چرب هم هست دیگه فیشیال رفتم و بعدم این ها رعایت میکنم.

الان خوبه بد نیست

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

آره من خودم کک و مک دارم از نوجوونی خیلی رو مخم بود و اذیت میشدم بابتش و اصلا اعتماد بنفس نداشتم کلی کرم امتحان کردم ولی چون بلد نبودم اصولش رو و اصلا توو بحر ضد آفتاب و این چیزا نبودم پر رنگ تر میشد الان چند وقتی بدون ضد آفتاب حتی سر کوچه هم نمیرم و روتین دارم کنار موثر بوده 

اره خیلی

تو روحیه ام هم حتی تاثیر داره 

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

فوم شستشو رو شب قبل از خواب بعدم‌یه میسلار واتر مناسی پوستم چون چرب هست صبح هم صورتمو با همون فوم شس ...

پس چرا برای من تاثیری نداره با اینکه بهتریناشو استفاده میکنم

آره من خودم کک و مک دارم از نوجوونی خیلی رو مخم بود و اذیت میشدم بابتش و اصلا اعتماد بنفس نداشتم کلی ...

من تا با اب خالی بشورم پوستم خوبه ولی اگه ژل و ابرسان بزنم پوستم چرب و جوش دار میشه