2777
2789
عنوان

برگشته یعنی چیکارکنم

309 بازدید | 13 پست

بعداز دوسال برگشته جفتمون ازدواج کردیم میدونم هنوزم دوسم داره نمیدونم ازکجا و یا کی بهش شمارمو داده زنگ و پیام والتماس که فقط ده دیقه برم ببینمش نمیدونم درسته یا نه کمکککک کنید چ کنم یه زمانی خیلی همو دوست داشتیم هنوزم دوسم داره ولی چ کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فراموشش کن و اصلا جوابشو نده هردوتون متاهلید 

یهو به خودت میای میبینی زندگیت نابود شده

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

چرا ازدواج کردی؟

شوهرتو دوس داری؟

بیرون رفتن ک هیچ جواب پیامشم بدی ینی داری خیانت می‌کنی

اگه دوست داشت ازدواج نمیکرد مرده کسی نمیتونه مجبورش کنه تورو برای سرگرمیش میخواد اخرشم زندگیتو خراب می‌کنه میچسبه به زندگیه خودش همش براساس چیزایی بود که دیدم و شنیدم

چرا ازدواج کردی؟شوهرتو دوس داری؟بیرون رفتن ک هیچ جواب پیامشم بدی ینی داری خیانت می‌کنیاگه دوست داشت ...

ما همو خیلی دوست داشتیم خیلی همه درجریان بودن دیگه دنبال کارای خواستگاری و... ولی خانواده ها نذاشتن و تا همیشه میدونستن چشم ما دنبال هم میمونه حتی به همه گفت من تو عروسیمم چشمم رو یه نفره

هیچ وقت همچین کاری نکن تو الان متاهلی دوست داری همسرت با همسر سابقش قرار بزارن مسلمه که ن

قطعا نه ولی بستگی به شرایط داره شاید اگه بااون حالش بهتر باشه بذارم