2777
2789
فکر نکنم ، الان اینا پیدا بشه -

قبلا مامان دوستم برام هدیه گرفته بود بعد باهم قهر شدیم الان میگه نمکدونارو بده بعد مادر من داشت دستمال میزد که پسش بدم شکست یکیش الان باید پیدا کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا مامان دوستم برام هدیه گرفته بود بعد باهم قهر شدیم الان میگه نمکدونارو بده بعد مادر من داشت دستم ...

جدی میگی ؟ ودف ؟

مگه میشه هدیه ای که دادی رو پس بگیری ؟

نده بابا 

تـاسیـان `

جدی میگی ؟ ودف ؟مگه میشه هدیه ای که دادی رو پس بگیری ؟نده بابا

اره بخدا فک کن بعد ۳سال میگه میخوام ببرم پس بدم مغازه دار بعد من یکسری وسایل برای جهزیه ام خریدم خونمون جا نداشتیم گذاشتم انباری اونا اونوقت میگه نمکدونو بده من وسایلتو بدم

چقدر آدم بیشرفیه🗿همون پنج تا رو بده بهش بگو یکیش نیست

مامانم میگه پولشو بده ولش کن اما واقعا ناراحت شدم از کارش خب خودش مامانت گرفته منکه نخواستم ازش الان من باید به دردسر بی افتم خب نمیگرفت اصلا 

مامانم میگه پولشو بده ولش کن اما واقعا ناراحت شدم از کارش خب خودش مامانت گرفته منکه نخواستم ازش الان ...

مامانت درست میگه ، یا یه دست دیگه از نمکدون شکل

دیگه بگیر ، اگه اینترنتی هم این مدل داره سفارش بده شرش کم

تـاسیـان `

نه عزیزم

اگ تهران بودی ی جا هست همه چییی داره

میگفتم میرفتی پیدا میکردی

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂