2777
2789

یک ماهه عروسی کردیم ، مادرشوهرم از بس نشسته پشت سرمون حرف زده هرکی از اقوامشان ما رو میبینن ، میگن زود ب زود بیاید حتی اگر ما نمی‌آیم شما بیاید 

یک ساعت راهمون هست 

و تو این یک ماه تقریبا هر هفته رفتیم، ولی بازم انگار مادرهمسرم توقع داره

دیگه دیشب تو جمع دخترخاله همسرم ک مجرده برگشت گفت پنجشنبه ها بیاید ، شب هم بمونید 

من حرصم گرفت ازش و جوابشو ندادم . 

الان تصمیم گرفتم هیچوقت جوری نرم اونجا ک بخوان شب ما رو نگه دارن 

جالبه ک توی جمعشون اصلا ب من محل نمیدن ولی نمیدونم چرا اصرار دارن شب بمونم

اسی ببخشید ی سوال چجوری میشه امضا و پروف بزارین تو نی نی سایت؟!

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!

نادیده بگیر به همین راحتی

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم درد تورو داشتم دقیقا مثل تو بودم مادرشوهرم میگفت هر روز در خونتونو کلید کنید بیان اونجا، منم از غصه ماهی یکبارم نمیرم و اخری از رو رفت دیگه نمیگه،، ولی راضیه سر به تنم نباشه انقد ازم بدش میاد😂

عزیزم میشه بیای تاپیک اخر منم؟؟ 

❤🫀

کمتر برو. یه هفته در میون بهانه جور کن که نرید. بعد خودت وسط هفته یا وقتی میدونی نمیتونه بره یا زیاد بمونه به شوهرت بگو بریم. کم کم دو و سه هفته و ماهی یک بار برو. بازم گلایه کردن با خنده و شوخی بگو ما که هر کاری بکنیم شما ناراضی اید ولی خب چشم سعی میکنیم.

قضیه دخترخاله رو هم نگه دار سر فرصت به عنوان برگ برنده به روی شوهرت بیار که از بس کوتاه اومدم دخترخاله مجرد شوهر، برای جای خوابم هم تعیین تکلیف میکنه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اره دقیقا قصدم همین هست نرم ولی میدونم شوهرم میخواد بره

بگو این هفته بریم گردش 

بالاخره خودت میددنی چه روشی جواب میده همونو برو 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

یکساعت راه باز شکر یکم دوری 

که چی هر هفته .دو هفته برید 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید