2777
2789

من خیلی شدید درگیرش بودم، طوری که آخراش زده بود به دست و پام دیگه راه هم نمی‌تونستم برم، روی زمین می‌خزیدم توی خونه.😢

هفت تا دکتر رفتم همه گفتن دیسکت نابود شده و سریع برو بستری شو اورژانسی عمل کن. ولی من بازم رفتم دکتر، بالاخره نفر هشتم گفت اول فیزیوتراپی کن اگه خوب نشد عمل کن.

دو دوره رفتم فیزیوتراپی و خوب شدم، الان شیش ساله که خدا رو شکر عادی زندگی می‌کنم و فقط مراعات می‌کنم به گردنم فشار نیاد.

برای حسرت یه زندگی معمولی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهرانه.هم بیمارستان میلاد ویزیت داره هم مطب.

نظرات بیماراشو خوندم همه گفتن عمل کردن منم دکترم گفته عمل باید بشی الان زیاد درد ندارم ولی از خواب که تند تند بیدار میشم دو تا دستم بی حس میشه

اگر تهرانی پیشنهاد می‌کنم یه سر بزن بهشون. ضرر نداره.

خدا رو شکر که مشکل جدی نداری، ایشالا همینم کامل رفع بشه.

به هر حال حتما پیگیر باش و رها نکن درمان رو. و به نظرم قبل از عمل نظر چند تا دکتر دیگه رو حتما بپرس.

سماجت رو از من یاد بگیر و زود زیر بار عمل نرو 😁😄

برای حسرت یه زندگی معمولی...
اگر تهرانی پیشنهاد می‌کنم یه سر بزن بهشون. ضرر نداره.خدا رو شکر که مشکل جدی نداری، ایشالا همینم کامل ...

احسنت بر شما باشه قراره بیام تهران ولی دکتر خوب سراغ نداشتم