2777
2789
عنوان

از زندگی بیزار شدم

119 بازدید | 11 پست

میخوام خودمو سرگرم کنم کلاسی چیزی برم انگار طلسم شدم هیچ اقدامی نمیکنم وقتی میخوام کاری بکنم یه اتفاقی صد راهم میشه تمام زندگیم خلاصه شده تو گوشی و شب بیداری همش خونه ام لاغر شدم زیر چشام گود افتاده احساس پوچ بودن میکنم دوستامو میبینم هر روز بیرونن کلاس میرن کافه میرن سالن میرن حتی حوصله خودمم ندارم با اینکه لباس زیاد میخرم ولی فکر میکنم بهم نمیان تکراری شدن نیاز به بیرون رفتن و سرگرم شدن به کاری دارم دوست پسر هم دارم ولی فکر میکنم زشتم میگم دوست دخترای رفیقاش از من بهترن اعتماد به نفسمو از دست دادم چجوری بعضی دخترا از هر انگشتشون یه هنر میباره هم درس میخونن هم کار میکنن هم به خودشون و زندگیشون میرسن؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شمام هنر داری،خیلی ریز اشاره کردی بدون زیبایی هم میشه دوست😆پسر گرفت

🥺بقیه ازم تعریف میکنن میگن سفیدی چشات درشته مژه هات بلنده خیلی میگن ولی من خودم حس خوبی به خودم ندارم

توکه گفتی بادوست پسرت کات کردی پیله کرده بود به  اکس شوهردارش

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤