جااینکه بگه اره مامانم اینهمه حرف به تو زده تو حق داری باش رفت و آمد نکنی میگ حالا ک تو رفت و آمد نمیکنی منم باخانواده تو رفت و آمد نمیکنم کسیم حق نداره پاشو بزاره توخونه من بهش میگم چه ربطی داره مادر تو به من بی احترامی کرده چه ربطی به مادر من داره؟میگ رفت و آمد باید دوطرفه باشه خیلی بیشوره نه؟
من خیلی غمگین شدم مطمئنم پاش بیفته من وول میکنه ولی اونارو نه
دس رودلم نزار خواهر من الان باردارم هستم آخرامه فقط خدا میدونه که اواسط بارداریم چه قدر عذابم دادن به مرز جنون رسیدم با اون حالم اصلٲ درکم نکردن شوهر خلم هم همش طرف اونا میگفت برو حتی بچه تم نمیخام هزار تا بدوبیراه وحرف زشت بارم کردن خودشو خانواده ش سر یه چیز الکی که مقصرم خواهر عفریته ش بود
دوس داشتن اینجوری به هیچ درد ی نمیخوره احمقن دیگه حالا هی بگو کارت اشتباهه بیشتر حق به جانب حرف میز ...
عزمزم بارداریت مبارک کی تاریخ زایمانت من پارسال زایمان کردم طبیعی خیلی سخت نبود بخیه میزنن لحظه زایمان خیلی اذیت نمیشی فقط مراقب خودت باش اگه مشگل دیگه ای برات پیش نیاد سرماه بخیه هات خوب میشه وسرپا میشی
ببین خط قرمز مردا مادر و پدر شونه تو تا جایی که میتونی سیاست داشته باش یا به مادرش چیزی نگو یا زبون بریز . یه مرد اگه رابطه خوب تو و مادرشو ببینه این یعنی مخ شوهرتو زدی به مادر شوهرت هیچی نگو البته اگه دوست داری با شوهرت ادامه بدی جواب میده البته مادر شوهر من فرشته ایه برا خودش
عزمزم بارداریت مبارک کی تاریخ زایمانت من پارسال زایمان کردم طبیعی خیلی سخت نبود بخیه میزنن لحظه زایم ...
جدی ممنون عزیزم واسه روحیه ای که دادی بخدا شب وروزم شده استرس الان تقریبٲ 37 هفته م به شدت فوبیایه زایمان طبیعی دارم 😢 ضمنٲ خدا بچە تو حفظ کنه ایشالا گلم