2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی غمگین شدم مطمئنم پاش بیفته من وول میکنه ولی اونارو نه

دس رودلم نزار خواهر من الان باردارم هستم آخرامه فقط خدا میدونه که اواسط بارداریم چه قدر عذابم دادن به مرز جنون رسیدم با اون حالم اصلٲ درکم نکردن شوهر خلم هم همش طرف اونا میگفت برو حتی بچه تم نمیخام هزار تا بدوبیراه وحرف زشت بارم کردن خودشو خانواده ش سر یه چیز الکی که مقصرم خواهر عفریته ش بود

اززندگی کردن فقط نفس کشیدنش سهم ماشد[کاربر سابقم]
دس رودلم نزار خواهر من الان باردارم هستم آخرامه فقط خدا میدونه که اواسط بارداریم چه قدر عذابم دادن ب ...

شوهرت دوست نداره؟اینا چرا اینجورین ما زنای خوبی نبودیم چرا انقد احمقن چرا زندگی خودشون براشون اهمیت نداره هرکی ودیدم به زن وزندگیش چسبیده بخدا

شوهرت دوست نداره؟اینا چرا اینجورین ما زنای خوبی نبودیم چرا انقد احمقن چرا زندگی خودشون براشون اهمیت ...

دوس داشتن اینجوری به هیچ درد ی نمیخوره  احمقن دیگه حالا هی بگو کارت اشتباهه بیشتر حق به جانب حرف میزنه

دوس داشتن اینجوری به هیچ درد ی نمیخوره احمقن دیگه حالا هی بگو کارت اشتباهه بیشتر حق به جانب حرف میز ...

عزمزم بارداریت مبارک کی تاریخ زایمانت من پارسال زایمان کردم طبیعی خیلی سخت نبود بخیه میزنن لحظه زایمان خیلی اذیت نمیشی فقط مراقب خودت باش اگه مشگل دیگه ای برات پیش نیاد سرماه بخیه هات خوب میشه وسرپا میشی

ببین خط قرمز مردا مادر و پدر شونه تو تا جایی که میتونی سیاست داشته باش یا به مادرش چیزی نگو یا زبون بریز . یه مرد اگه رابطه خوب تو و مادرشو ببینه این یعنی مخ شوهرتو زدی به مادر شوهرت هیچی نگو البته اگه دوست داری با شوهرت ادامه بدی جواب میده البته مادر شوهر من فرشته ایه برا خودش 

عزمزم بارداریت مبارک کی تاریخ زایمانت من پارسال زایمان کردم طبیعی خیلی سخت نبود بخیه میزنن لحظه زایم ...

جدی ممنون عزیزم واسه روحیه ای که دادی بخدا شب وروزم شده استرس الان  تقریبٲ 37 هفته م به شدت فوبیایه زایمان طبیعی دارم 😢 ضمنٲ خدا بچە تو حفظ کنه ایشالا گلم

عزمزم بارداریت مبارک کی تاریخ زایمانت من پارسال زایمان کردم طبیعی خیلی سخت نبود بخیه میزنن لحظه زایم ...

راستی شما تحرکت تاچه حد بود قبل زایمان ورزش واینا میکردی؟

همون کلاسای آنلاین بارداری شرکت کردم وپیاده روی داشتم نگران نباش من ۳۸هفته زایمان کردم

من ورزش هاشو نمیتونم خیلی اذیت میشم بنظرت همون پیاده روی تٲثیر داره