2777
2789
عنوان

واقعا خوش به حالتون

308 بازدید | 23 پست

خوش به حال اونایی که بدون قرص و آمپول و دکتر باردار میشن

خدا را شکر کنید به خاطر این نعمتی که دارید 

منم ناشکر نیستم و واقعا خدا را شکر می‌کنم 

ولی واقعا خسته کننده است که همش دنبال دارو و دوا باشی و بری دکتر بعدشم هنوز جواب نگیری 🥺

امشب یکی از دوستام رو دیدم گفت باردارم و بودن هیچ دارو و دکتری باردار شده بود…

تو رو خدا هر کی خوند برام خیلی‌ دعا کنه حداقل یه صلوات برام بفرستید 

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 

غصه نخور گلم، منم بچه اولمو با دارو و دکتر و ای یو ای باردار شدم ولی بعدیارو با یبار اقدام

اصلا استرس نداشته باش عزیزم و به خدا توکل کن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

انشالله سال بعد همین موقعه بیای بگی بچم نزاشته بخوابم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم چندتا پیشنهاد برات دارم شاید فکر کنی موثر نیست ولی عمل کن ضرر نمیکنی 

اول اینکه گوشی رو خیلی کم کن روزی یک ساعت بیشتر دستت نگیر 

دوم اینکه مزاجت رو بشناس و طبق مزاجت تغذیه کن

سوم اینکه چای و قهوه و سیگار و الکل و قلیون رو حذف کن حتی در معرض دودش هم قرار نگیر 

چهارم اینکه شب ها حتما ساعت ۱۱ خواب باش و ترجیحا موقع طلوع بیدار شو چون طلوع خیلی انرژی داره 

پنجم ادای کسایی رو در بیار که قراره به زودی مادر شن مثلا برو تحقیق کن چه مارک کالسکه بهتره یا کتاب های آموزش نوزاد داری رو بخر و بخون انگار به زودی قراره نوزاد داشته باشی 

ششم اینکه ناامید نباش امید مرده رو زنده می‌کنه

غصه نخور گلم، منم بچه اولمو با دارو و دکتر و ای یو ای باردار شدم ولی بعدیارو با یبار اقداماصلا استرس ...

ان شاء الله خدا برات حفظش کنه

آره واقعا نمی‌دونم چرا یه سریا اینجوری ان 

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 
انشالله سال بعد همین موقعه بیای بگی بچم نزاشته بخوابم

فداتشم ممنونم بابت دعای خیرت 

ان شاء الله خودت هم حاجت روا بشی گلم ❤️