2777
2789
عنوان

زیراب زنی در محیط کار

52 بازدید | 0 پست

من آرایشگرم  در محل کارم  همه کار ازم بر میاد. مدیر سالنی که توش کار میکنم خیلی پرخاشگره  با همه  و همچنین محیطی کاملن سمی و تاکسیک  هست. هیچ کس پشت همکارش نیست و همه زیر اب میزنن.تو رو خوبن پشت هم  بد همو میگن  ولی اخه به چه قیمتی. من خودم بارها. کارهای اشتباه و خلاف مشتری مداری از همکارام دیدم به مدیریت نگفتم. ولی همکارم به مدیر سالن گفت که صبا ( من )دیر اومد سر کار و من شماره شمارو دادم  مشتری رفت چون کسی نبود کارشو انجام بده.  بعد مدیرمون با من جلو اونا بحث کرد .این در حالیه که منم از همکارام  آتو دارم ولی هیچ وقت نگفتم . از شماره بازی با مشتری.تا  بی احترامی. و ناراضی بودن از خدمات  این اواخر هم که دوتاشون باهم متحد شده بودن. جلو خودم زیراب زدن. من اینهمه مرام گذاشتم  هیچ وقت زیرابشونو نزدم ولی اوناااااا.  جلو من میگن متحد باشیم ولی پشت سرم  جور دیگن. وقت رنگ مو داشتم باشون از قبل ولی کنسل نکردم رفتم انجام دادن برام انچنان تو قیافه بودن که انگار تقصیر منه من چوقولی کردم و زیراب زدم  دعوا و بحثمونم سر این بود که فکر میکنن من  زنگ میزنم به مدیر خبر چینی اینارو میکنم. در حالی که به هیچ وجه درست نیست این فکرشون. شما که  منو نمیشناسید اگه کرده باشم  میگم.     حالا به نظر شما من چیکار کنم برم ازونجا ؟ شما باشید چیکار میکنید  چطور رفتار کنم. ؟