2777
2789
عنوان

لطفا در مورد غربالگری یه ماه اول کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم نسل امید رو رفتم هم نیلو رو . به نظر من فقط اسم دارن. من نسل امید رفتم از ۱۰ صبح تا ۵ عصر خیلی ...

متاسفانه دکترا هم جدیدا فقط همینایی ک شلوغه قبول دارن انگار 

رو آزمایشگاهش خیلی اصرار ندارن ولی سونو چرا

من فقط برام مهمه برام وقت بذاره چون من کلا استرسی ام برم جایی که سریع بگه پاشو مشکلی نیست بدون توضیح اذیت میشم که میگن صدری اینجوری شده

بعد من نمیتونم زیاد تو حالت نشسته یا ایستاده بمونم اونم با مانتو و روسری که نسل امید میگن خیلی معطلی داره 

ولی اکثر کسایی که مثل شما سونو رو تو بیمارستان انجام دادن راضی بودن که براشون وقت گذاشتن و همسرشونم بوده

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند
استارتر جان سونو گرافی نیلو خیلی خوبه شاید یه کم معطلی داره اما کار دکترش عالیه

مگه نیلو سونو هم انجام میدن 

فکر میکردم فقط آزمایشگاهه 

همون معطلیش برام سخته 

من براي سونو رفتم آريا پرتو( خانم دكتر شجاعي) خيلي راضي بودم. خيلي هم معطل نميكنن خانوماي باردارو. آخرش همسرمو صدا كرد بياد داخل. آزمايش هم رفتم مسعود ابتداي بلوار ميرداماد. 

من براي سونو رفتم آريا پرتو( خانم دكتر شجاعي) خيلي راضي بودم. خيلي هم معطل نميكنن خانوماي باردارو. آ ...

کجاست سونوگرافیش،؟ جاهایی که معروف نباشن قابل اطمینان هستن؟؟؟؟

کجاست سونوگرافیش،؟ جاهایی که معروف نباشن قابل اطمینان هستن؟؟؟؟

روبروي بيمارستان دي هست. دكتر من كه قبولش داره. معمولا پزشكاي هر منطقه سونوگرافياي خوب منطقه خودشونو ميشناسن، كما اينكه دكتراي خوبي ايشونو معرفي كرده بودن قبلا. دخترخالم بارداره، ايشون رفته رستاك خيابون وزرا، براي آنومالي، خيلي راضي بود و دكترش اونجا رو معرفي كرده بود. ما قبلا پيش دكتر فرح صفوي ميرفتيم كه بزرگراه رسالت، مجيديه هستن. براي برادرزاده هام كه تشخيصاي درست گذاشتن و خيلي دقيق بودن.... اين تجربيات من بود 😉

روبروي بيمارستان دي هست. دكتر من كه قبولش داره. معمولا پزشكاي هر منطقه سونوگرافياي خوب منطقه خودشونو ...

ممنون عزیزم 

امیدوارم منم به یه اجماع درست برسم

ممنون عزیزم  امیدوارم منم به یه اجماع درست برسم

اميدوارم موفق باشي. من ديروز تو سايت آزمايشگاه دنا، داشتم تفسير غربالگريا رو ميخوندم ي نكته در مورد سونوي آنومالي گفته بود، كه حتما بريد پيش دكتري كه مدرك fmfداشته باشه. ي سايت خارجي هم معرفي كرده. اسامي پزشكاي هر كشور اونجا هست، با اين حساسيت شايد اين نكته هم براتون مفيد باشه. 

خانم دكتري كه سونوگرافي رستاك هستن، اسمشون تو اين ليست هست