2777
2789

سلام خانوما این غربالگری یه ماه اول برام شده مساله 

خواهش میکنم کمکم کنید 

من تحت نظر پزشکی ک بودم دوجا دو برای سونو و آزمایش معرفی کردی سونو صدری/بیمارستان صارم/آزمایشگاه نیلو/نورا و نسل امید

حالا من برام خیلی مهمه جایی که میرم سونوگرافیست وقت بذاره و بخاطر شرایطم زیاد تو نوبت نشینم 

صدری همه میگفتن خوبه اما الان چنتا از دوستام رفتن میگن سرش شلوغه اصلا وقت نمیذاره

نسل امید هم میگن حداقل 3ساعت وقت باید بذاری

یکی از دوستام بیمارستان پیامبران رفته بود خیلی راضی بود از سونوگرافیستش

ولی به دکتر گفتم گفت کسی از بیمارای من تاحالا اونجا نرفته

واقعا سردرگمم

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند

لطفا جایی که خودتون یا اطرافیانتون رفتن و خیلی دقیق بوده و راضی بودن رو بگید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من برای ان تی رفتم سونوگرافی غرب دکتر ملکی

برای آزمایشش رفتم نیلو که ازمایش اصلا معطلی نداشت

اما برای سونو حدود دو ساعت نشستم

برای آنومالی رفتم صدری که صبح رفتم نوبت گرفتم باز دو ساعت نشستم نوبتم شه

وقت از قبل نگرفتم 

برای آزمایششم رفتم باز نیلو

من غربالگری اولو رفتم نسل امید. از همه جا دقیق تر و تخصصی تره. اما خب معطلی داره. البته اتاق برای استراحت داشت. خوبیشم این بود که نظم داشتن و همه چی همون روز تموم شد

آزمایشگاه نیلو سونو نداره فکر کنم، باز باید بری جای دیگه. صدری هم فک کنم فقط سونو باشه.

من غربالگری اولو رفتم نسل امید. از همه جا دقیق تر و تخصصی تره. اما خب معطلی داره. البته اتاق برای اس ...

عزیزم نسل امید اجازه نمیدن پدر بیاد داخل درسته واسه سونو ؟

آره میدونم اونا رو میگم برای سونو و آزمایش اونجاها رو بهم معرفی کرده دکتر

عزیزم نسل امید اجازه نمیدن پدر بیاد داخل درسته واسه سونو ؟ آره میدونم اونا رو میگم برای سونو و آزما ...

نه همراه باید توی سالن پذیرش بمونه ، وقتی که تو رفتی داخل اتاق سونو پایین صداش میکنن میره توی اتاق مانیتور که همون پایینه از اونجا اونم بچه رو میبینه

نه همراه باید توی سالن پذیرش بمونه ، وقتی که تو رفتی داخل اتاق سونو پایین صداش میکنن میره توی اتاق م ...

چه بد خیلی دوست دارم همسرمم همراهم باشه 

همین معطلی و نبود همسر وقت سونو واسه نسل امید دودلم کرده

اینم بگم که نسل امید خیلی زود باید زنگ بزنی برای نوبت. من برای غربالگری دومیم نوبت گیرم نیومد چون گفت باید چهار هفته زودتر میزدی.

اما خب از نظر وقت گذاشتن خیلی عالی بودن. یه بار یه خانم حدود 15 دقیقه با دقت و خوش اخلاقی بررسی کرد و یه بار هم خود آقای دکتر طهماسب پور چک نهایی رو میکنه

من برای ان تی رفتم سونوگرافی غرب دکتر ملکی برای آزمایشش رفتم نیلو که ازمایش اصلا معطلی نداشت اما ب ...

از صدری راضی بودی؟اونم نمیذاره همراه بیاد داخل درسته؟

چه بد خیلی دوست دارم همسرمم همراهم باشه  همین معطلی و نبود همسر وقت سونو واسه نسل امید دودلم ک ...

به نظر من خیلی دفعه ی اول مهم نیست. چون بچه هم کوچیکه خیلی مردا ازش سر در نمیارن. من دومی رو رفتم پردیس نور، همسرم هم اومد داخل.

چون دومی خیلی خاص نیست، میتونی جاهای دیگه هم بری و آزمایش نداره معمولا. بچه هم واضحه

اینم بگم که نسل امید خیلی زود باید زنگ بزنی برای نوبت. من برای غربالگری دومیم نوبت گیرم نیومد چون گف ...

ای وای پس به من نوبت نمیدن دکتر من برام نوبت زده هفته بعد

به نظر من خیلی دفعه ی اول مهم نیست. چون بچه هم کوچیکه خیلی مردا ازش سر در نمیارن. من دومی رو رفتم پر ...

خیلی ممنون عزیزم پس هنوزم فسقلیه 

من فکر کردم با تغییر اندازه حداقل یکم واضح شده باشه

من هم نسل امید رو رفتم هم نیلو رو . به نظر من فقط اسم دارن. من نسل امید رفتم از ۱۰ صبح تا ۵ عصر خیلی اذیت شدم. نیلو هم همون قدر شلوغ بود. برای ازمایش نیلو خوبه اما سونوگرافی دکتر الماسیان تو بیمارستان مهر فوق العاده اس. خیلی وقت میذاره. همسرتم میتونه بیاد داخل.

♡♡♡هرکه خود داند و خدای دلش که چه دردیست در کجای دلش♡♡♡♡