صحرا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/08/26 تعداد پست: 2569 عنوان از چاقیم بدم میاد چطوری لاغرکنم😭😭 570 بازدید | 36 پست قدم ۱۶۵ وزنم ۷۳قبلا بارژیم راحت لاغر میکردم الان اصلا اراده ندارم باشگاه نمیتونم برم چه کنم؟حالم ازخودم بهم میخوره 1403/05/01 | 23:27 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
j_fati_j عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 1846 من وزن ۵۳ قد ۱۶۰ مربی باشگاهم دقیقن حالمم داره از وزنمبهم میخوره شکل من باش"هرشب بمیر فرداش بیدارشو از سر بگیر
صحرا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/08/26 تعداد پست: 2569 منم از لاغریم بدم میاد خوشبحالت لاغری خیلی بده چاقی
صحرا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/08/26 تعداد پست: 2569 من وزن ۵۳ قد ۱۶۰ مربی باشگاهم دقیقن حالمم داره از وزنمبهم میخوره ازلاغریت؟
بتوچ عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 2647 منم ۱۶۵قدمه زمستون یهواز۷۲شدم ۷۹....هم رژیم برام سخت بودهم ورزش ولی خب دیدن اینکه تودوسه ماه اینقدچاق شدم عذابش بیشتربودبرنج ونون وماروکارونی روکمترکردم قبل غذااب وسالادوماست میخوردم خیلی گرسته شدنی سیب میخوردم که سرشارازفیبره توخونه هم حرکات شکم وگاهی پیاده روی.....اینومیگم رژیم خیلی سخت نگرفتم وورزش هم تاحدودی داشتم ولی الان وزنم ۶۸شده
j_fati_j عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 1846 ازلاغریت؟ از اضافه وزن حدودن ده کیلو اضافه شکل من باش"هرشب بمیر فرداش بیدارشو از سر بگیر
ییلدیریم عضویت: 1401/01/09 تعداد پست: 6167 اسی تقریبا قد و وزنمون یکیه ولی ب من میگن میخوره ۶۰ کیلو باشی .میشه عکس هیکلتو بزاری مقایسه کنم؟ امروز گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)
صحرا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/08/26 تعداد پست: 2569 منم ۱۶۵قدمه زمستون یهواز۷۲شدم ۷۹....هم رژیم برام سخت بودهم ورزش ولی خب دیدن اینکه تودوسه ماه اینقدچا ... چه خوب توچند ماه اینقدر کم کردی؟
دختران_بهشتی عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 17069 ازلاغریت؟ من دقیقا مثل شمام پایه ای با هم کم کنیم؟ هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️ ❤️
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11487 چاق نیستی ک فقط یکم اضافه وزن داری ....با یکم تلاش لاغر میشی من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..