صحرا۷۸ مدیر عضویت: 1400/08/26 تعداد پست: 2569 عنوان از چاقیم بدم میاد چطوری لاغرکنم😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 36 پست قدم ۱۶۵ وزنم ۷۳قبلا بارژیم راحت لاغر میکردم الان اصلا اراده ندارم باشگاه نمیتونم برم چه کنم؟حالم ازخودم بهم میخوره 1403/05/01 | 23:27 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سووونی عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 7126 منم از لاغریم بدم میاد منم 🥺 خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔
بتوچ عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 2646 چه خوب توچند ماه اینقدر کم کردی؟ حدودا۴ماه ولی خب الان استپ کردم
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11487 از اضافه وزن حدودن ده کیلو اضافه عزیزم مسخره کردی من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
eu_oo_ue عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 21463 خوشبحالت لاغری خیلی بده چاقی نگو خوش ب حالت آرزومه چاق بشم
صحرا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/08/26 تعداد پست: 2569 چاق نیستی ک فقط یکم اضافه وزن داری ....با یکم تلاش لاغر میشی چطوری کم کنم ؟
ruohi عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 13355 عزیزم مسخره کردی زمانی ک من ۴۵ کیلو بودم عالم و آدم مسخرم میکردنالان مد شده نانوا هم جوش شیرین می زند بیچاره فرهاد
j_fati_j عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 1846 عزیزم مسخره کردی هن؟ شکل من باش"هرشب بمیر فرداش بیدارشو از سر بگیر
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11487 چطوری کم کنم ؟ باشگاه .رژیم . من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
دلبرخطرناک عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 1784 من وزن ۵۳ قد ۱۶۰ مربی باشگاهم دقیقن حالمم داره از وزنمبهم میخوره برقد ۱۶۵ چ وزنی خوبه؟ک توپردیده بشه مرادرکودکی شوق دگر بود خیالم زین حوادث بی خبربود
سووونی عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 7126 تلاشی کردی واسه چاق شدن اره نشدم ولی بیخیال شدم خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11487 زمانی ک من ۴۵ کیلو بودم عالم و آدم مسخرم میکردنالان مد شده بابا هرروز یه چی مد میشه بیخیال من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..