2777
2789

سلام خانوما امروز سونو واژینال انجام دادم که الان عکسشو میذارم،روز هشت پریودمه،فولیکول غالب ندارم،بنظرتون چرا؟؟یک سال و نیمه اقدامم،این ماه از روز سوم پریودی بمدت چهار شب ،شبی سه تا لتروزل خوردم،خیلی ناراحتم لطفا کمکم کنین

من بدنبودم،بلدنبودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرایند باردار شدن یه جیز فوووق العاده عجیبیه...میشه با فولیکول خیلی پایین هم باردار شد

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

لتروزا تنها اصلا فولیکول تمیاره خاک برسر دکترت ک این بهت گفته من یزد رفتم برام ۸ و ۹ ۷ پری امپول سینال اف ۷۵واحدی داد و لنروزل ۳ پریودی شبی دوتا ۱۳ پری رفتم سونو همچی عالی  بود توهمین الانشم میتوونی بریوزن اچ ام جی بزنی زیرپوستی دوتابخری امرو فردابزنی ۱۳ پری بری سونوقول میدم بهت فولیکولت ۱۹ ۱۸برسه

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

لتروزا تنها اصلا فولیکول تمیاره خاک برسر دکترت ک این بهت گفته من یزد رفتم برام ۸ و ۹ ۷ پری امپول سین ...

خیلی ناراحت و ناامیدم،این آمپولو بدون نسخه میدن،چون دکترم گف برو تا دوماه دیگه بیا،آمپولم نمیدم،اصلا گف نمیدونم چرا فولیکول نداری خیلی تعجب کرده بود،گف همچین چیزی نمیشه،خودم و همسرم داریم دق میکنیم

من بدنبودم،بلدنبودم
خیلی ناراحت و ناامیدم،این آمپولو بدون نسخه میدن،چون دکترم گف برو تا دوماه دیگه بیا،آمپولم نمیدم،اصلا ...

اصلافکرشونکن دیگه خو بدون نسخه ام میدن ولی گرونه خیلی من مشکلی نداری برو بخرکدوم شهری دکترت بدردنخور بوده ک بایه لتروزل خاسته تورو صاحب فولی عالی بکنه 

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚