2777
2789

سلام شب همگي بخير دوماه ديگه عروسيه پسر عممه

ولي من متاسفانه يكم اضافه وزن دارم يخورده زير شكم دارم و رونام خيلي تپله ميخوام حداقل 5.6 كيلو لاغر بشم 

بنظرتون با كم كردن برنج و نون و فستينگ تا اونموقع چقدر ميتونم كم كنم؟؟؟

ميشه اگه پيشنهادي هم داريد بهم بگيد لطفاا🥲

اگه واقعا رعایت کنی و ورزش حلقه بزنی 7کیلومن تو چهل روز هفت کیلو کم کردم 6۳ بودم شدم 57ناگفته نماند ...

ميشه بپرسم چه رژيمي گرفتيد و چقدر در روز ورزش كرديد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميشه بپرسم چه رژيمي گرفتيد و چقدر در روز ورزش كرديد؟

والا اینجوری بودم که در روز یه کف دست بیشتر نون نمیخوردم برنج در حد سه چهار قاشق اگه بود ورزش صبحا انجام می‌دادم با پیاده روی لاغر شدم اما بعدش کلا بدنم بهم ریخت 

بعد میوه شبا نمیخوردم

یه نصحیت بکنمت حتما حتما در کنار رژیم قرصهای ویتامین بخور میوه بخور 

شیرینی شکر کلا حذف کن خوراکی اما خودتو منع نکن چربی کمتر بخور پروتئین بخور صبحانه

والا اینجوری بودم که در روز یه کف دست بیشتر نون نمیخوردم برنج در حد سه چهار قاشق اگه بود ورزش صبحا ا ...

متشكرم از وقتي كه گذاشتي حتما رعايت ميكنم🤍🙏🏻