2777
2789
عنوان

دعا طلسم

119 بازدید | 14 پست

سلام خانمها کسی سوره بقره رو به نیت کسی خونده که اثر دعا طلسم اینا از بین بره؟

خودتون متوجه نشونه هایی شدین؟که یا مثلا شما تو خواب ببینین یا طرف مریض اینا میشه؟

به راهنماییتون نیاز دارم

من سوره بقره رو تو خونه پخش کردم فکر میکنم جو خونه ارومتر شد 

اما بچن میرفت مدرسه یا شوهرم سرکار همون اتفاقایی که نباید میفتادن 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند بار نماز باطل السحر میخوندم و هربار خانواده عمومو خواب میدیدم . بار آخری ک خوندم خواب دیدم خونه عموم عزاداربه و چن روز بعدش پسر عموم فوت شد

حالا نمیدونم ربط داشت یا نه

من چند بار نماز باطل السحر میخوندم و هربار خانواده عمومو خواب میدیدم . بار آخری ک خوندم خواب دیدم خو ...

عزیزم بنظرم درسته

چون منم همینجا یکی از تاپیک ها خوندم هرکسی که طلسم داشته و باطل کنه و اون شخص که دعا نوشته فوت اینا میشه

میشه نماز باطل السحر به نیت کسی بخونم؟

دستور عمل رو بهم میگی؟

خدا خیرتون بده

منم تحقیق کردم و خوبه ولی کاش بدونم میشه به نیت کسی خوند و جواب گرفت که باطل بشه؟

اگر نمیتونن خودشون بخونن خب اره به نیتش بخون

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

عزیزم بنظرم درستهچون منم همینجا یکی از تاپیک ها خوندم هرکسی که طلسم داشته و باطل کنه و اون شخص که دع ...

اگه دستور العملش و فرستاد لایکم کن عزیزم مرسی💙🙏🏻

اگر نمیتونن خودشون بخونن خب اره به نیتش بخون

به خودش گفتم دعا اینا داری انگار نه انگار چون چشم و گوشش کور و کر شده متوجه نیست که روش دعا هس بخاطر همین من میخونم ایشالله خدا باطل میکنه مگه قراره چندبار بدنیا بیاییم و روی خوش زندگی رو ببینیم یا نبینیم والا آخه نیت من خیر هس

به خودش گفتم دعا اینا داری انگار نه انگار چون چشم و گوشش کور و کر شده متوجه نیست که روش دعا هس بخاطر ...

اره خوب کاری میکنی 😍

مرسی عزیزمکی موقع و چند روز بخونم؟رکوع و سجده قنوت نکنم؟!!!!!!!!!!

فرق نمیکنه زمانش من شب میخوندم قبل خواب

چرا دو رکعت مثل صبح در رکعت اول بعد حمد ۱۰۰ بار قدر

و رکعت دوم بعد حمد ۱۰۰ توحید

۷ شب بخون انشالله نتیجه میده