2777
2789

ضد آفتاب رنگی تینت یکم ریمل یا مداد چشم

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست.تا کارما پس ندی به خودت نمیای. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم مهم نیست چند سالته؛اگه اینارو درک کردی بدون که تو این زندگی بردی...موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊اگر میخواهید زندگی شادی داشته باشید آن را به یک هدف گره بزنید ،نه افراد یا چیز ها...دوستان معنی اسمم یعنی پادشاه دختر بزرگ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا میکاپ و بیخیال شدم

یه ضد آفتابه با رژگونه و هایلایتر و رژ لب

گاهی فقططط کانسیلر میزنم

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
من به جای کرم پودر پنکک میزنم اصلا عرق نمیکنه خیلی خوبع

کرم دوچهره خریدم همیشه استفاده میکنم هم برای خونه هم بیرون. انگار هیچی رو پوست نیست فقط روشن میکنه

خیلی خوبه بهتره. من یکم بخاطر اينکه دوساله عینکی شدم اعتماد ب نفسمو از دست دادم

عینک که قشنگیه😍

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊
عینک که قشنگیه😍

اره طوریه که همش جاش رو دماغم مونده و چشام گود و ریز شده😭خیلی خستم امروز داشتم بخاطر همین با مامانم بحث میکردم گفتم لنز میخوام میگه نه خطرناکه

اره طوریه که همش جاش رو دماغم مونده و چشام گود و ریز شده😭خیلی خستم امروز داشتم بخاطر همین با مامانم ...

عمل کن

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

من اصلا کرم پودر نمی‌زنم 

همیشه قبل از این ک برم بیرون میرم حموم بعد از حموم روتین پوستیمو انجام میدم و بعد ضد آفتاب بی رنگ میزنم با به رژ ابروهامم ب بالا فقط شونه میکنم ( ژل ابرو نه هااااا ، شونه ی خالی )

هیچی دیگه ب پوستم نمی‌زنم 

چون حس میکنم اینطوری خوشگلترم

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت