2777
2789
عنوان

یک سوال حقوقی

65 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 

یک خانمی هست که جدیدا با یک مشکلی مواجه شده و حالا میخواد اقدام به گرفتن نفقه مهریه و اجرت المثل کنه اما نمیخواد طلاق بگیره راه قانونی برای این کار هست ؟ 

من وقتی دل گیرم برای خودم یا شخصیت خیالی با اسم مستعار نامه می نویسم شما چیکار میکنید ؟😉
اگر بخواهد جدا زندگی کنه میشه عدم تمکین به شوهرش از لحاظ قانونی فقط میتونه مهریه بگیره ولی نمیتونه ن ...

خونه رو ترک‌ نکرده اما مشکلی پیش اومده و این اقا هم گفتن اجرت المثل یا نفقه بهش تعلق نمی گیره چون مجانی کار میکرده و .....  

من وقتی دل گیرم برای خودم یا شخصیت خیالی با اسم مستعار نامه می نویسم شما چیکار میکنید ؟😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله میتونه مهریه و اجرت المثلو مطالبه کنهو نفقه هم مشروط به اینکه تو منزل مشترک خودشون تمکین کنه

آیا دادگاه میتونه ادعا کنه زن رایگان تو خونه کار میکرده ؟

بله میتونه مهریه و اجرت المثلو مطالبه کنهو نفقه هم مشروط به اینکه تو منزل مشترک خودشون تمکین کنه

و اینکه آیا مرد میتونه ادعا کنه پول ماهیانه که به خانم میداده برای اجرت المثل و نفقه بوده ؟ 

خونه رو ترک‌ نکرده اما مشکلی پیش اومده و این اقا هم گفتن اجرت المثل یا نفقه بهش تعلق نمی گیره چون مج ...

تنها راهش همینه که کنار شوهرش باشه و اسم طلاق و را وسط نکشه فقط بحث نفقه و اجرت المثل را شکایت کنه.ولی اگر خونه را ترک کنه بعد شکایت کنه اون هم برای عدم تمکین زن شکایت میکنه و اخرش به دادن مهریه و طلاق ختم میشه.اقا داره اشتباه میگه باید نفقه را پرداخت کنه.شکایت کنه حق قانونی  با خانومه فقط بحث طلاق و ... را نباید وسط بکشه .

تنها راهش همینه که کنار شوهرش باشه و اسم طلاق و را وسط نکشه فقط بحث نفقه و اجرت المثل را شکایت کنه.و ...

ممنون از راهنمایی تون 

از کدوم‌مرجع قانونی باید برای شکایت اقدام کنه 

و اینکه آیا مرد میتونه ادعا کنه پول ماهیانه که به خانم میداده برای اجرت المثل و نفقه بوده ؟

پول ماهیانه که مرد به خانم میده میتونه ادعا کنه نفقه اس اما اجرت المثل خود دادگاه تعیین میکنه

آیا دادگاه میتونه ادعا کنه زن رایگان تو خونه کار میکرده ؟

خیر

مهریه و اجرت المثل جزو حقوق خانم ها هست و هرموقع بخواد میتونه اونها رو مطالبه کنه

اما نفقه تا زمانی که زن در خانه مشترک باشه مرد مکلف هست نفقه پرداخت کنه و اگر زن در خانه پدرش باشه مرد میتونه حکم تکمین بگیره و نفقه از زن ساقط بشه