2777
2789
عنوان

بدبختی های چشم ضعیف🙂 بیاینن

1545 بازدید | 49 پست

سه سال پیش تو کرونا بخاطر استفاده زیاد از گوشی چشام یکدفه ای ضعیف شد اصلا فکرشم نمیکردم ولی وقتی رفتیم دکتر و فهمیدم چقدد ضعیف شده خیلیی عصبانی شدم افسردگی گرفتم سرش اوایل هرجا میرفتم عینک میزدم فامیل انقد چپ چپ نگام میکردن حتی عمم یبار واسه پسرش مثالم زد ک اگه تو هم مثل ... سرت تو گوشی باشه مقل اون عینکی میشی خیلی قلبم شکست مگه دست خودم بود؟ خودمم از بچگی از عینک بدم میومد بعد این موضوعات متنفر تر شدم فقط تو خونه یا بعضی وقتا تو کااسام عینک میزنم و بیرون یا تو مهمونی اصلااا تصمیم دارم عمل کنم چن وقت دیگه ولی مامانم یکسره تو سرم میکوبه که کور شدی بیرون نمیزنی به این خیال نباش عمل کنی و خیلی ناامیدم میکنه لنز هم بکار من نمیاد چیکار کنم بنظرتون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یه عینک میزنی احساس بدبختی میکنی😑

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

من مادر زادی چشام ضعف داشت! 

حتی خانوادم نمیبردنم دکتر چشم ک حتی نمرشو بدونم باورت میشه؟؟؟؟؟ 

خلاصه پاییز و زمستون رفتم سرکار 

نصف پول عملمو خودم و نصفشو بابام داد حدودا5تومن خودم 6تومن بابام داد 

برو لازک کن 

نمیدونی چقدر زجر کشیدم نمره چشمم3/5الی4بود 

استیگماتم 1/5بود 

وقتی از اتاق عمل اومدم بیرون گریه میکردم ک همه چیو واضح میبینم الان 3ماه عمل کردم 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

مال منم یدفه ای بخاطر رمان خوندن ضعیف شد 

ولی همچین با اعتماد ب نفس عینکمو زدم ک حرف کسی برام مهم نشد 

پشتم ب خواهرم حرف میگفتن درمورد عینکم 

الان شش ساله ۲۴ساعته عینک رو چشامه اگه دربیارم انگار یه دستو ی پا ندارم 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

😐😐😐چقدددد بزرگ کردین اوووو چ عمه ببخشید بیشعوری چ ربطی داره اصلا 😐😐😐والا ۲۰ساله عینکیم ن از کسی حرفی شنیدم ک ناراحتم کنه ن هیچی تنها مشکلمم اینه بدون عینک سردردم و تار میبینم

نهایت عمل میکنی دیگ چرا لنز نمیزاری خب

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

حالا یه عینک میزنی احساس بدبختی میکنی😑

عزیزم بحث عینک نیسن یکی مث من واقعا عینک بهم نمیومد همه انگ کوری بهم میزدن نمیدونی چقدر زجر اوره 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

من مادر زادی چشام ضعف داشت! حتی خانوادم نمیبردنم دکتر چشم ک حتی نمرشو بدونم باورت میشه؟؟؟؟؟ خلاصه پا ...

منم عاشق اینم عمل کنم

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

سلام عزیزم به عنوان کسی که ۹ ساله داره عینک میزنه و فقط برای خواب اونو درمیاد ه و حتی تو حموم هم تو چشمش و حسرت استخر و شما به دلش کاملا درکت میکنم

منم خیلی پیگیر عمل هستم ولی تا نمره چشمم ثابت نشه نمیتونم عمل کنم

تو اگه نمره چشمت ثابت برو عمل کن راحت شی

من مادر زادی چشام ضعف داشت! حتی خانوادم نمیبردنم دکتر چشم ک حتی نمرشو بدونم باورت میشه؟؟؟؟؟ خلاصه پا ...

وای خوشبحالت شنیدم باید شماره چشم ثابت باشه درسته منم زیاد براشون مهم نبود چندین ماه بعد اینکه انقد گفتم بردنم دکتر🙂

من از ۱۵سالیگم عینکیم‌حتی تو خونه هم واسه کارای روزمره هم‌میزنم چون‌عادت کردم بهش.واقعا فکر نمیکردم انقد مسئله مهمی باشه .دوست من ۲۶سالشه روده بزرگشو برداشتن جاش کیسه گذاشتن‌اندازه شما ناراحت نیست بخدا

وای خوشبحالت شنیدم باید شماره چشم ثابت باشه درسته منم زیاد براشون مهم نبود چندین ماه بعد اینکه انقد ...

چون تاحالا از عینک استفاده نکرده بودم بله چشام ثابت بود برو سرکار 

حالا شغل منم خیاطی بوداا😂💔سر همین ضعف چشام اخراج شدم