2777
2789
عنوان

بدبختی های چشم ضعیف🙂 بیاینن

| مشاهده متن کامل بحث + 1545 بازدید | 49 پست
فعلا عینکتون رو بزنید تا شماره چشم بیشتر نشده(خیلی ها عینک استفاده میکنن بگردید فریم و نوع عدسی و شی ...

وای اره احساس میکنم بیشتر شده شماره چشمم فریم عینکم خوبه ولی خب بدون عینک یچیز دیگس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چقد طول کشید عملش؟همه چیو میدیدی حین کار؟من میترسم واقعا وگرنه صدبار عمل کرده بودم

خب ببین قبل عمل حدودا 20دقیقع دوتا قرص مسکن قوی میدن بهت 

بعد حدودا پنج یا هفت بار قطره ی بی حسی ریختن صورتمو با بتادین تمیز کردن! 

بعدم رفتم اتاق ببین نمیترسونمت ولی از نظر من ترسناک بود سنم از همه پایین تر بود 19سالم بود! 

دکترم خیلی با لطافت باهام رفتار کرد 

بعدشم چشممو باز نگه داشتن با لیزر عمل کردن 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

لنز بخایم سفرش بدیم چقد درمیاد مگه

من سال 400 فصلیشو گرفتم900 الان دیگ‌نمیدونم اما قیمتش پایینتر از عینک

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

عزیزم‌درکت‌میکنم‌‌سخته‌منم‌که‌عینکمو‌‌گرفتم

چندروز‌زدم‌گذاشتم‌۳سال‌کنار‌بعد‌دیگه‌ضعیف

ترشدچشمم‌دیگه‌عینکمو‌میزنم‌بیرون‌رفتن

توخونه‌نمیزنم‌‌شش‌ساله‌میزنم‌عادت‌کردم

بهمم‌میادواقعأهمه‌میگن‌قشنگه‌قسم‌میخورن

ولی‌خودم‌متنفرم😤😤

خواهرشوهرمم‌بامن‌‌ضعیفه‌چشمشش

چندساله‌هنوز‌امسال‌رفت‌گرفت‌ولی

هنوز‌کنارنیومده‌‌ولی‌مندیگه‌کنارآمدم

ولی‌انشالله‌بچم‌کوچکه‌سال‌دیگه

بزرگتربشه‌برم‌براعمل

وای اره احساس میکنم بیشتر شده شماره چشمم فریم عینکم خوبه ولی خب بدون عینک یچیز دیگس

بله بیشتر میشه ببینید عزیزم چشم شما از اینجا به بعد مستعد ضعیف تر شدن هست حتی اگر استیگمات هم نباشید ممکنه به این موضوع هم دچار بشید پس حتما حتما عینک رو بزنید خصوصا موقع استفاده از گوشی و مانیتور و تماشای تلوزیون 

وبازم با وجود استفاده از عینک چشم نباید خیلی خسته بشه هر بیست دقیقه که به این اشیا یا به نزدیک خیره نگاه میکنید باید چند دقیقه به دور نگاه کنید 

هر چه قدر بیشتر رعایت کنید زودتر ثابت میشه و اماده عمل میشید البته مسئله وراثت هم دخیله 

لنز سختی های خودشه رو داره که حالا برای مراسم های خاص میتونید استفاده کنید درک میکنم که عینک هم سخته خودم هم عینکیم ولی به مرور میتونید بهش عادت کنید و باهاش دوست شید من گاهی خودم یادم میره عینک رو چشممه

میشه بگی پیش کی عمل کردی دنبال یه دکتر خوبم

دکتر مسعود ذبیحی فر  

بیمارستان رازی 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

هیچ دردی حس نمیکردی حین عمل؟واییی همه چیزا رو میدیدی ؟وااای من مردم🤕🤕🤕

کلا هر چشم شاید دو دقیقه طول بکشه بله میدیدم در حد یکم سوزش حس میکردم 

من مازندرانمهمه میگن تهران بهتره برا عملولی من شرایط تهران اومدنو ندارمدلم میخواد ساری عمل کنمولی می ...

شهر خودم تا مطب دکترم 4ساعت راه بود ولی رفتیم به نظرم ارزش داشت