2777
2789
عنوان

رابطه نرمال

94 بازدید | 13 پست

دوستان من ۸ ماهه ک با اکسم کات کردم بعد ۱ سالو نیم رابطه

دلیلشم سرد شدن و اهمیت ندادن ناگهانی اون بود

بعد الان ی موقعیتی پیش اومده ک پسره از هر لحاظ تکمیله خانواده شخصیت اوضاع مالی زوده راجع به این چیزا حرف زدن ولی خب میخوام توصیفش کنم

قیافشم خوبه قدش هم خوب و بلنده و از لحاظ موقعیت اجتماعی هم بگم ک ایشون دانشجوی ۱۰۰ پزشکی هستن 

همسنیم و ۱۸ سالمونه

اول اینکه یکم از لحاظ سنی دارم دو به شک میشم

یکی دیگ اینکه من اولین رابطش هستم

مشکل بزرگتر اینه ک من تو رابطه قبلیم اصلا بهم ابراز علاقه نمیشد یا قربون صدقم نمیرفت بعد ایشون خیلی از این لحاظات اهمیت میدن نمیدونم میتونم پاسخگوی احساساتش باشم یا نه 

اگه پیشنهادی دارین بدین:(♡

به گزارش زدنت ادامه بده،به خواستت رسیدی اخطار گرفتم😐

سنش کمه بره دانشگاه با صد نفر قراره لاس بزنه و دوس بشه

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سنش کمه بره دانشگاه با صد نفر قراره لاس بزنه و دوس بشه

ولی با توجه به چیزی ک از خودش و خانوادش میبینم اصلا اینطوری بنظر نمیرسه:|

ممنون عزیزم♡

بشناسش 

مثه دو تا دوسته معمولی با حد و مرز. 

فعلا راجب رابطه حرف نزنید. 

تا اینده ببینید چی پیش میاد ب درد هم میخورین یا نه 

ولی سنش درسته که کمه ولی بالاخره که چی بزرگ میشه دیگه. 

اینقدر ادم هستن با کوچیکتر از خودشون وارد رابطه میشن. 

بذار یه کم بزرگ‌بشی بعد اینقدر بااحساسات خودت بازی کن دختر خوب الان به فکر درس ودانشگاه وشغل باش

خیلی ممنونم ازتون♡

ولی با توجه به چیزی ک از خودش و خانوادش میبینم اصلا اینطوری بنظر نمیرسه:|ممنون عزیزم♡

با توجه به اینکه تو جمعی بزرگ شدم ک پسر زیاد هست👀خانواده ها هم خانواده های باکلاس و متین و محترمی هستن بچه های کم سن سالشون هر روز با یه نفر هستن میدونی کم سن هستن

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤