2777
2789
عنوان

دخترم و نوه های عمه شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 46 پست

منم یه فامیل نزدیکی دارم دخترمومیزنه ولی دخترمن نمیزنه اخرش دیدممادرش هیچی به بچش نمیگه جلومادرش به بچم  گفتم بزن توهم هروقت زدت .نزنی خودم میزنمش ادب شه چون ادبش نکردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین  رفتار والدین خیلی تاثیر داره  ولی یکی مثل پسر من تا حالا موفق نشدم این زدن رو از ...

مهم اینه که شما به زدن تشویقش نمیکنی. همه بچه ها دعوا میکنن یا به زور ازهم چیزی میگیرن میگن تا وقتی اسیبی به هم نخوان بزنن ما نباید دخالت مستقیم داشته باشیم .. شما فقط موقع رفتار خوب تشویقش کن و به هردو طرف دعوا بگو دعوا خوب نیست و ازاین چیزا😉❤

منم اصلا به بچم یاد نمیدم بزنه حتی اگه بزنه سخت برخورد میکنم خوشم نمیاد. خواهرزاده من دوقلوان بعد ۲:۵ سال یا سه سال بود قل پسر تو‌حیاط بودم باهاش یه زنبوراومد نزدیکش گفتم خاله فرار نکن از زنبور بیشتر میاد سمتت . گفت خاله چرا گفتم چون میفمم ترسیدی مثل وقتی دیدی نگین از تو بترسه تو بیشتر شجاع میشی واسه اذیت کردنش گفت خاله اگه چیزی ازما ترسید ما نباید اذیتش کنیم . یعنی مثال زدنم تو حلق داعش  

زیادی خوب نباش ، داستان میشه   

عزيييزم چه دختر گوگولي خيلي كار خوبي ميكني يادشون نميدي اين حركت مزخرف رو 😍😍

ولي يكم كه بزرگتر شد يادش بده حتما حقش رو از بقيه بگيره و حرفش رو بزنه اين مشكليه كه من از بچگي تا الان درگيرشم و متاسفانه تغيير كردن تو بزرگي خيلي سخته☹️

واقعيت اينه كه زندگي فقط يه قانون داره كه تونسته بارها آدم هارو از مرز سكته نجات بده قانون طلايي به اسم.... به درك  
منم یه فامیل نزدیکی دارم دخترمومیزنه ولی دخترمن نمیزنه اخرش دیدممادرش هیچی به بچش نمیگه جلومادرش به ...

منم از پدرمادرا توقع دارم انگار بعضیا خوششون میاد بچشون بقیه بچه ها رو میزنه انگار مردم بچشونو از کوچه اوردن ولی اینا زایمان کردن😞😁

منم از پدرمادرا توقع دارم انگار بعضیا خوششون میاد بچشون بقیه بچه ها رو میزنه انگار مردم بچشونو از کو ...

همچین والدین ی با این روش تربیت تو بچه گی اشون یا کتک زیادی خوردن یا زیادی و  ح ش ی بودن ما هم تو اقوام داریم.