2777
2789
عنوان

دخترم و نوه های عمه شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 46 پست
عزيييزم چه دختر گوگولي خيلي كار خوبي ميكني يادشون نميدي اين حركت مزخرف رو 😍😍 ولي يكم كه بزرگتر شد ...

بهش میگم جدی بهش بگو حق نداری منو بزنی یا دستشو بگیر طرف صورتت نیاد اینا رو مطالب اینستا و سایتا خوندم 😅

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دخترمنم مو میکشه اما باورکن من یادش ندادم حتی دعولشم کردم اما گوش نمیکنه ازدستش مجبور شدم  موهامو کوتاه کنم الان که هفده ماهشه بهترشده اما خوب میکشه بازم موهای دختر برادرمم میکشه اونم مثه دخترشماس حتی میگه دعواشم نکنیم بااینکه اشکشو درمیاره اما حاضرنیس دخترمنو دعوا کنیم یا بگیم چراکشیدی 

پسر منم کتک میخوره نمیزنه فقط جیغ میزنه سر طرف. اما دیگه خونش بجوش بیاد و کتکش خیلی کاری باشه یکی محکمتر میزنه😂😂😂😂

بعد خودش زودتر از طرف مقابل شروع میکنه به گریه کردن😂😂😂

قربونش برم هم میزنه هم عذاب وجدان میگیره

دخترمنم مو میکشه اما باورکن من یادش ندادم حتی دعولشم کردم اما گوش نمیکنه ازدستش مجبور شدم  موها ...

عزیزم دخترت هنوز خیلی کوچیکه کارش بیشتر شاید کنجکاوی باشه تقریبا ۳ ساله بشن متوجه میشن چطور رفتار کنن

خیلی خوبه  منم پسرم دست بزن داره هر کاری میکنم ترکش نمیشه  اونم اگر بزننن میزنه هیچ وقت ...

عزیزم من تو مهد خواهرزاده ام دیدم ی کی از پسرها یکی از  بچه ها رو زد  مربی هم بهش با مهربونی می گفت دست برای آسیب رسوندن نیست ما نباید با دست هامون به کسی اسیب برسونیم با دستات می تونی خیلی کارهای خوب انجام بدی اینا رو اینقدر بگو ملکه ذهن اش بسه

♦️چگونه به فرزندم بياموزم از خود دفاع كند

🔸معمولا كودكان حدود دو سالگي در زمان بازي يكديگر را هول ميدهند، گاز ميگيرند و يا كتك ميزنند. آنها به شدت از رفتار همسالان خود خشمگين ميشوند زيرا هنوز رابطه برابر را نياموخته اند. كتك زدن در سن ٣ سالگي يا بعد از آن طبيعي نيست و نياز به بررسي دارد.

🔺آيا والدين بايد دخالت كنند؟

اين وظيفه كودكان در اين محدوده سني نيست كه از خود مراقبت كنند. آنها نياز دارند شخص بزرگسالي كنار آنها باشد تا اگر كودكي اقدام به زدن يا هول دادن ديگري كرد، فرد بزرگسال بدون داد زدن يا دعوا كردن او را متوقف كنند. 

♦️اگر زد تو هم بزن

🔸اين جمله، آسيب فراواني به كودك ما خواهد زد. تمام آموخته هاي فرزندتان را زير سوال خواهد رفت و اين سوال پيش مي آيد پس اگر كسي كار بدي كرد من هم ميتوانم آنرا تكرار كنم؟

كودكي كه ميزند درونش لبريز از حس بد به خود و ديگران است. در حقيقت كودكي كه كتك ميزند از كودكي كه كتك ميخورد بيشتر اسيب ميخورد و احساسات منفي بيشتري را درون خود احساس ميكند

🔺به علاوه او را در خطر آسيب فيزيكي بعضا جبران ناپذير قرار ميدهيد.و به كودكان خشم، مجازات و كينه ورزي را آموزش خواهد داد

♦️پس چه رفتاري داشته باشيم؟

🔸زماني كه كار به برخورد فيزيكي رسيد، به فرزندتون بياموزيد بهتر است دست خود را بالا بياورد اگر لازم است دست طرف مقابل را بگيرد و بگويد نزن. با آموزش اين رفتار به فرزند خود، شما به او مي آموزيد كه در رابطه با ديگران ميتواند حد و مرز مشخصي قرار دهد و از خود دفاع كند. اگر طرف مقابل به كار خود ادامه داد، فرزند شما بايد محيط را ترك كند. با اين كار به فرزندتان مياموزيد كه انسانهايي در زندگي سر راه ما قرار خواهند گرفت كه دچار اختلالات رفتاري هستند، و عاقلانه ترين واكنش اين است كه با اين افراد درگير نشويم. ترك كردن محيط نه نشانه ترسو بودن شخص است، و نه دليل بر بيعرضگي او ميباشد، تنها نشان ميدهد شخص فرق خوب و بد، و درست و غلط را ميداند.

✨ بچه هاي قلدر سراغ بچه هاي مظلوم و ساكت ميروند. روي حرمت نفس فرزندتان كار💌 اطلا

بزرگترین نیرنگ دنیا ان است که اختیار زندگی از دستمان خارج شده واز ان پس سرنوشت حاکم بر زندگی شود