2777
2789
عنوان

حالم بده سونوگرافی سینه

531 بازدید | 15 پست

دوستان سلام من ماه پیش رفتم دکتر برای لکه بینی هام قطع نمیشد  بعد دکتر گفت کی سونو رفتی گفتم چند سال پیش اونم نامردی نکرد کلی برام سونو سینه و وازینال و .. نوشت بعد پریود برم

منم دچار وسواس فکریم رفتم سینه هامو هی گشتم چیزی نبود یه لحظه خواب بودم گفتم بزار ببینم چجوریه دیدم بله موقع دراز کشیدن کنار نوک دوتا سینه روی هاله ها  بشکل قرینه میره تو مردم و زنده شدم از قبلم هاله من بشدت نرم و شله موقع خوابیدن مثل بقیه گرد و صاف با نوک برجسته نیست نوکش صاف میشه چروک میشه بعدش که  دست میزنم یا سرد میشه دیگه گود نیست چروک و .. نیست نرمال میشه بعد دوباره شل میشه و اون جوری میشه وقتی هم میشینم و ایستاده هستم نرماله و گودی نداره حالا از ترس مردم و زنده شدم میترسم برم سونوگرافی نمیتونم‌حتی یک لقمه غذا بخورم دست و پاهام یخ یخه مدام گریه میکنم اصلا تابحال به این دقت نکرده بودم  من اصلا نمیدونستم گودی جزو علائمه  اما الان این داره منو میکشه از ترس همیشه  چجوری برم سونوگرافی هی میخوام فکر نکنم نمیشه  میگم نرم بعد میگم برم‌چیزی بود چی ؟بعد میگم خودمو ب .کشم میبینم جراتشو ندارم بعد میگم کلا ولش کن میبینم نمیشه دارم دیوانه میشم هرکار میکنم نمیتونم بهش فکر کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسفردا باید برم سونو میترسم البته ترس نیستا فوبیا دارم یعنی به حالت مرگ میفتم چه خاکی توسرم کنم

ببین تو هیچی نیس تورو دکتر میخواد بفرسته برام چکاب چون چند سالع نرفتی چرا انقد میترسی اخه🥲🥲🥲

خوب منم وقتی میخوابم میبینم نوک سینه هام رفته داخلبا انقولک میاد بیرون 😐😂😂یکم ک میگذره باز میخواب ...

نوکس از قسمت هاله میره تو ؟؟خود نوک تو نمیره از کنار حاله گود میشه و گاهیم چروک میشه و وارفته بعد باهاش ور میرم درمیاد اما خود نوک عین دکمه میمونه تو نمیره ولی صاف میشه  یعنی این طبیعیه 

نترس توکلت به خداوند باشه انشالله که هیچی نیست در ضمن از کی تا حالا شما دکتر شدید مال اکثر خانم‌ها ه ...

یعنی اکثر خانما سینه هاشون اینجوری شل وارفته میشه فقط من نیستم

چه میدونم دارم خل میشم هرکاری میکنم اصلا نمیتونم اروم بشم

ببین تو هیچی نیس تورو دکتر میخواد بفرسته برام چکاب چون چند سالع نرفتی چرا انقد میترسی اخه🥲🥲🥲

خب همون چندسال هم از ترس سونو نرفتم الان میخوام برم دارم سکته میکنم کلا از سونو میترسم

پسفردا باید برم سونو میترسم البته ترس نیستا فوبیا دارم یعنی به حالت مرگ میفتم چه خاکی توسرم کنم

من الان معده درد دارم چند روزه دست میزنم داخل شکمم ی توپ مانند حس میکنم از دردم دارم میمیرم ن پول دارم برم دکتر 

ن همسرم میبره 

منم شب و روزم شده گریه کردن 

منم همه دردام بخاطر غصه خوردنه 

خونمون هیچی نیس وقتی حقوقمونو میگیریم میره خرج دوستاش میکنه 

دو تیکه نون خالی ام ک میزارع جلوم کوفتم میکنه دیروز ناهار تخم مرغ خوردیم شبش عدسی پخته بودم نشسته بودن داشتن میخوردن نشستم سر سفره هی چپ چپ نگام میکرد 

گفتم چیزی شده غذا بده؟ 

گفت نگات میکنم حالم ب هم میخوره از دنیا سیر میشم 

من هیچ اونقدرام بد نیستم 

هنوزم بیرون میرم خیلیا تو کفمن با این ک دوتا بچه دارم همه فکر میکنن مجردم 

نزاشت شام بخورم انقد حرف زد بهم گریم گرفت نخوردم 

از دیروزه گرسنه ام 

اینارو گقتم ک بگم سر چیزای الکی روزتو زهر نکن تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته 

روزاتو با خوشحالی سپری کن و فکر کن اتفاقی نیوفتاده

هر کی یه جور زجر و مشکلی داره تو زندگیش برا داشته هات ک اروزی خیلیاست شکر گذار و خوشحال باش نزار غصه و فکرای بد بیاد تو دلت 

تث سالمی و سلامتی ایشالا حالا حالا هستی تو این دنیا و مطئنم کلی کار نکرده داری هنوز پس ناامید نباش

خب همون چندسال هم از ترس سونو نرفتم الان میخوام برم دارم سکته میکنم کلا از سونو میترسم

خب نگران نباش من ی دوره انقد میرفتم سونو ک برام مثل اب خوردن شده بود ی چیز عادی هی ترسی ام نداره ایشالا میری از سالم بودنت مطمئن میشی و میایی شادتر از همیشه زندگی میکنی 

به این فکر نکن ک میری ی چیزی از توت در بیارن بیرون 

ب این فکر کن ک میری مطمئن شی سالم و سلامتی ک خوشحال تر از همیشه ادامه بدی ب زندگیت

من الان معده درد دارم چند روزه دست میزنم داخل شکمم ی توپ مانند حس میکنم از دردم دارم میمیرم ن پول دا ...

چقدر غمناک بود امیدوارم زود شرایطت خوب بشه و خیلی زود سلامتیتو بدست بیاری 

من دچار وسواس فکریم همش فکر مریضی ام این مشکل نوک سینه رو از بچگی داشتم الان تو نت خوندم میگه خطرناکه سکته کردم یک و نیم ماهه یبند لکه ببنی دارم موندم اونو چکار کنم 

خلاصه اونقدر عذاب و فکر و خیال دارم که ناتوانم کرده زندگی همیشه دوی سختیشو بمنم نشون داده نمیدونم این مریضیا دیگه چیه و از کجا میاد 

خب نگران نباش من ی دوره انقد میرفتم سونو ک برام مثل اب خوردن شده بود ی چیز عادی هی ترسی ام نداره ایش ...

خدا کنه اینجوری بشه 

زندگی اونقدر اذیت داره که تنها دلیل شاد بودنمون اینه تنمون سالمه اونم نباشه دیگه جهنم واقعیه زندگی با این همه معضل و مشکل 

فقط به خدا پناه میبرم ولی اصلا  اضطرابم اروم نمیشه برام دعا کن 

یعنی اکثر خانما سینه هاشون اینجوری شل وارفته میشه فقط من نیستمچه میدونم دارم خل میشم هرکاری میکنم اص ...

آروم باش ،این مطالب بی سر و پای تو اینترنت و فراموش کن و فقط به حرف دکترت گوش کن